Dagens citat

Det är klart att Gud är demokratisk Jag förstår inte varför folk är så jävla rädda för Gud här i Sverige. Gud är också fundamentet för demokrati. Det är bara att titta på oss i Europa. Var finns demokratin, och var finns kristendomen? I Europa.

– Paolo Roberto svarar på frågan ”Är Gud demokratisk?” i dagens Metro, samtidigt som han bevisar att boxning i varje fall inte gjort honom smartare. Frågan är bara vilket som är dummast, frågan eller svaret?

Hej förresten. I’m back! (With a vengeance) Men mer om det senare.

Andra bloggar om: , , ,

16 reaktioner till “Dagens citat”

 1. Välkommen tillbaka!
  Jag älskar också Ben & Jerrys.. men blev lite trött på att se glassburken överst varje gång jag kikade in på din blogg ;-)

 2. Jamen, hälsar dig alldeles särskilt välkommen tillbaka. Jag är tillbaka i nytt skin. Som du ser.

  Btw så skulle du kunna få hjälpa mig med hur man laddar upp plugins när man har egen domän som både du och jag har.

 3. Haha! Baby, biodejt igen. Den här gången får du inte sitta på kladdiga godisar, dock. Men filmen får gärna vara lika bra.

 4. Tack! Men du, de kommer sluta med Chocolate Therapy. Så njut av den medan det varar.

  (Det är tur att de slutar med den. Jag har ätit så många paket av den att det definitivt brutit mot minst en av dödssynderna.)

 5. Men gud är väl redan död? Eller vänta, det var i Liftarens Guide till Galaxen som gud försvann i ett moln av logik. Babelfisken var det, va?

 6. Jag lutade också åt att frågan var mest korkad. Men jag är inte så säker. Intressant dock att vissa inte får den frågan. Regina Spektor fick den inte, till exempel.

  nänä, överge bloggandet för Facebook är ungefär som att överge Ben & Jerry’s för Big Pack. Ain’t gonna happen.

Kommentarer inaktiverade.