Sirap-möte på Lino

Det roligaste med hela pax-dispyten på Sirap inträffade på lördagkvällen:

Jag står och hänger med Oswald, helt fokuserad på vårt samtal. Efter en stund reser sig några som suttit i fönstret bara någon meter bort och tränger sig förbi oss. Då ser jag: det är bord-paxarna från Sirap!

Det var då det slog mig att om ”patetisk” ingår i en killes aktiva förolämpningsvokabulär, så ökar utslaget på min gaydar. Eller är det bara bitterhet jag uppfattar? Hur som helst var det kvällens näst-näst roligaste händelse.

Kvällens roligaste händelse var när Wille började gå fram till vilt främmande människor och säga ”tack för igår!” och fortsatte prata om hur trevligt de haft det. Alla blev såklart jättestressade, lite förvirrade och förstod inte alls hur de skulle hantera situationen.

Det var också det som ledde till kvällens bonus; I lördags var där en kille som det var svårt att inte lägga märke till. Det berodde inte bara på att han klarade en åtta på Jake Gyllenhaal-skalan, han var utåtriktad på ett sätt som stämplade honom som turist (äh, ”osvensk” då). Det var han inte, för när Wille tackade honom för igår (på svenska) hakade han direkt på och det utvecklades till en scen som lätt skulle platsat i How I Met Your Mother:

Mr M (till mig): ”Hördu, din kompis är lite speciell va?”
Jag: ”Mycket. Har han kört hela tack för igår-grejen på dig?”
Mr M (samtidigt som han drar ner sin tröja som Wille dragit upp för fjärde gången): ”Japp. Vi var på middag.”
Jag: ”Oh oh. Inte i Vasastan va? Du kommer behöva hjälp att ta dig ur den här. Det är hans inledning på en hommage till Hannibal Lecter.”
Mr M: ”Han trodde att jag var en gös-kille. Det är jag inte. Jag är en kött-kille.”
Jag: ”Säg det inte till honom. Sånt uppmuntrar honom bara.”

Det fortsatte i ungefär en kvart och slutade med:

Jag: ”Det är ungefär nu du ger mig ditt telefonnummer”
Mr M: ”Jaså?”
Jag: ”Jag ringer dig på måndag och bjuder ut dig”
Mr M: ”Jag har precis avslutat ett långt förhållande”
Jag: ”Det passar mig utmärkt. Jag är på väg in i ett.”

Nänä, jag har inte släppt grejen med mr P. Han klår mr M med ett charmigt leende och en lite undrande höjning av ögonbrynen. Det här är bara min chans att se hur jag skulle vara på en dejt om jag var lika avslappnad och lättsam som under lördagskvällen. En chans för mig att observera coola Micke. Mr M får helt enkelt agera spegel för en kväll.

Andra bloggares inlägg om , ,

6 reaktioner till “Sirap-möte på Lino”

 1. Alltsa.
  Nar jag slutade med mitt fattiga on-lineliv for si sa dar 5 ar sedan (la av med blogg, Qrusse, Fesbok, Darth Vadar, Medflit, et al) sa lovade jag mig sjalv att inte kommentera en blogg pa ytterligare si sa dar 60 ar. Jag gor ett undantag och meddelar nu att jag tjuvlaser din blogg med min nya bloggreader i MacOs 2012 (eller vad det nu ar) och, tja, det finns sa mycket jag vill saga, men det far racka med ett ”va fan jag vill ocksa dra upp en massa trojor”. Halsa den dar Willie-killen att jag inte minsann tanker radda honom nar han drunkar pa ett spa nara dig.
  I ovrigt tycker jag att det har javla datinglivet borde vara over och ditt stall av hingstar kan gott skickas over till mitt stuteri pa Irland. Har kan dom andas hog, frisk luft.
  Bra sa.

 2. David: haha! Jag ska hälsa Wille, och jag tar med ett par hingstar när jag kommer på besök.

  Magnus: Jag är rätt övertygad om att mr M inte skulle misstycka om han läste min blogg, och gör han det så har jag fått totalt fel uppfattningom honom.

 3. Hallå.. vi möttes som kortast vid en bar i lördags. Det låter som att du och din vapendragare har talang. Ni kanske kan rikta den mot att rekrytera heta homos till gryttis?

  Fram för fler frifallande fags!

 4. Daniel: haha, it’s a deal. Du får la hjälpa till du med. Vi får gå på Lino i full fallskärmsmundering nästa gång.

 5. Det här inlägget är bara för bra för att inte kommentera…mest för att jag alltå var där och inte minns det alls (det var en bra fest).

  Plus att jag som en bonus kom på att jag saknar David på internet sjukt mycket. Kom tillbaka! Irland borde haft dig tillräckligt nu! :)

Kommentarer inaktiverade.