Dagens citat (eller: Hillary pratar galet fort)

”Jag säger många saker, miljontals ord varje dag, så jag kanske råkade säga fel”.

– Hillary Clinton i ett försök att förklara varför hon dramatiserat sanningen om hennes besök i Tuzla.

Om vi räknar med att Hillary ägnar sex timmar åt annat, som sömn och mat, så måste hon i runda slängar säga 30 ord i sekunden för att komma upp i två miljoner ord. Det är fem gånger snabbare än världens snabbaste talare. Och så tycker folk att jag pratar snabbt.

Hillarys originalcitat finns hos Attytood.

Andras blogginlägg om ,

4 reaktioner till “Dagens citat (eller: Hillary pratar galet fort)”

 1. Jag tänkte också på det när jag läste inlägget. Om hon skippar att sova måste hon säga 11,6 ord i sekunden för att hinna med på ett dygn, och då är det ju lågt räknat. Hon säger ju själv ”miljontals”, så det borde vara betydligt mer.

 2. Hade Hillary varit flink med tungan så skulle det inte ha varit Lewinsky som var nere på knä för att putsa familjeklenoderna. Kanske borde Lewinsky vara president kandidat istället, man utgår ifrån att
  hon kan konsten att hålla tungan rätt i mun…

 3. Jag skulle vilja höra världens snabbaste talare läsa åtminstone ett kapitel ur ”Krig och Fred”.
  Stackars lilla Hillary, hur ska det nu gå för henne när trovärdigheten fått sig en törn? Ja ja, jag tycker fortfarande att alla tre kandidaterna är ovanligt bra. Men över till nåt helt annat: minns du att det snackades om 10,000 B.C. i fredags? En kompis bloggade om den då han hittat San Francisco Chronicles recension. Read it and weep!

 4. Amman: japp, jag räknade på 2 miljoner ord för att komma upp i ”miljontals”. Det är lustigt hur hon överdriver när hon ska försvara en överdrift.

  Boondocks: haha.

  Calle: Tack för tipset om recensionen. Jag skrattade gott åt den. Och jag tänker inte se filmen, såvida den inte går på någon kanal jag har på när jag är för bakis för att byta.

Kommentarer inaktiverade.