Sökord galore: april

Jag använder Google Analytics, och en av det roligaste sakerna är att kolla in vad folk som kommit hit via en sökmotor använt för sökord. Här är ett axplock från april månad:

Sex säljer. Bland de tio vanligaste sökfraserna återfinns: kukar, tuttar, fitta, koprofil (person som gillar bajssex), onani, fittdjup och matsex. Den här månaden är det dock ingen som sökt på kombinationen ”koprofil + matsex”. Jag var tvungen att testa att söka på det. Man får bara en träff på den sökfrasen och det är min (!) sajt. Här finns en nisch för porrsajtsägare! Jag säljer gärna bannerplats.

Wentworth Miller är populär. ”wentworth miller homosexuell” undrade någon. You tell me, jag vill också veta det. Och hans telefonnummer. Tack. En annan undrade ”har+wentworth+miller+träffat+någon”. Ja, mig önskar jag.

Helgardering gjorde personen som sökte på ”homosexuell+bög+gay”. Tydligen gav det inte önskat resultat, för sedan kom sökningen ”gay+++bög+++homosexuell”.

En av de mest orginella frågorna som ledde hit var ”sjunga+med+fittan?”. Jag måste erkänna att jag inte är en hejare på anatomi, men jag tror inte det går. Tyvärr. Men det finns en sjungande snopp, om det är en tröst?

4 reaktioner till “Sökord galore: april”

  1. Innan jag ger mig ut och googlar: Vem fan är Wentworth Miller?

    I övrigt gillar jag också att kolla hur folk hittat till min lilla enkla plats i världen. Men de sökord som leder till min blogg ligger inte ens i närheten av dina… ;-)

  2. Innan jag ger mig ut och googlar: Vem fan är Wentworth Miller?

    I övrigt gillar jag också att kolla hur folk hittat till min lilla enkla plats i världen. Men de sökord som leder till min blogg ligger inte ens i närheten av dina… ;-)

  3. Wentworth Miller är hunken från bland annat Prison Break. Mycket mycket talangfull (om man med talangfull menar snygg). Jag vet dock inte hur han är som skådis, jag kan inte minnas att jag faktiskt sett honom i något.

  4. Wentworth Miller är hunken från bland annat Prison Break. Mycket mycket talangfull (om man med talangfull menar snygg). Jag vet dock inte hur han är som skådis, jag kan inte minnas att jag faktiskt sett honom i något.

Kommentarer inaktiverade.