Sexfaktor 7

Sörentorp var vid en första anblick hållplatsen som gud glömde. Den ligger ingenstans. När man tar buss 178 eller 603 mot Kista så är det Danderyd – ingenting – ingenting – Sörentorp – ingenting – Helenelund. Men efter ett tag fattade jag att det är Stockholms bästa smultronställe. Om man med smultronställe menar kollektivtrafikhållplats med hög sexfaktor.

Visst finns Universitetet, som ju har en hög andel hunkar. Liksom Flemingsberg. Men de har en sexfaktor på kanske 2, vilket betyder att av tio personer som kliver av eller på den hållplatsen är två så snygga att jag man skulle ha sex med dem om tillfälle gavs. Vilket inte är att förakta. Sexfaktorn alltså. De flesta hållplatser har svårt att komma upp i sexfaktor 1.

Svaret på den uppenbara frågan är enkelt: för att enda skälet till att kliva av eller på vid Sörentorp är om man ska stalka polisaspiranter till Polishögskolan. Polishögskolan i Stockholm har 898 studerande, och sisådär fyra av fem är killar. Det är klart att det finns en hel del utseendehämmade polisstuderande, men de blir lite snygga by association. Enda som skulle kunna generera en högre sexfaktor är en station där bara värnpliktiga kliver av och på. Nakna och inoljade. Med Jake Gyllenhaal som sällskap. Naken och inoljad.

Jag vill härmed dementera att jag insåg det här för att jag brukar leka Felix Herngrens rulltrappelek från ”Vuxna Människor” på bussar och tunnelbanor. Rent hypotetiskt så skulle det kunna vara så att jag vid varje hållplats måste ha sex med någon av dem som kliver på färdmedlet. I verkligheten är det ju bara konstiga, omogna och/eller sexuellt frustrerade personer som gör sånt.

Jag var tvungen att söka på nätet för att se om jag skulle vara ensam om att bete mig så, om jag nu gjorde det. Men det finns tydligen personer som är lika knäppa som jag så konstiga att de faktiskt leker så. Spårvagnspåsättning, heter det i Göteborg. Ska vi säga t-baneknull här i Stockholm då?

4 reaktioner till “Sexfaktor 7”

 1. Jag får helt klart sluta åka pendeltåget till Helenelund/Kista på morgonen och ta bussen från Danderyd istället…
  Sådana här tips är ju ovärderliga för att lätta upp sin trista väg till arbetet. Tack!

 2. Jag får helt klart sluta åka pendeltåget till Helenelund/Kista på morgonen och ta bussen från Danderyd istället…
  Sådana här tips är ju ovärderliga för att lätta upp sin trista väg till arbetet. Tack!

 3. Jag måste bara flagga för att jag inte vet hur det ser ut på buss 178 i den riktningen på morgnarna. Eftermiddagar på 178 i riktning mot Danderyd är mycket trevligt, och morgnar i riktning mot Kista.

  Det lär inte kliva på så många i Sörentorp då, eftersom skoldagen börjar då. Men det lär väl kliva av en och annan :-)

 4. Jag måste bara flagga för att jag inte vet hur det ser ut på buss 178 i den riktningen på morgnarna. Eftermiddagar på 178 i riktning mot Danderyd är mycket trevligt, och morgnar i riktning mot Kista.

  Det lär inte kliva på så många i Sörentorp då, eftersom skoldagen börjar då. Men det lär väl kliva av en och annan :-)

Kommentarer inaktiverade.