Gaybög e äkligt, ovetande e osalig

”Brudar e fan dumma i huvet och de e äkligt att böga”. Det är uppenbarligen svårt att vara råhetero. Hur man än vänder sig har man hjärnan och arslet på samma ställe, så att säga. Jag tycker lite synd om grundaren av och medlemmarna i den här Facebook-gruppen, för uppenbarligen var de frånvarande dagen när ”bliss” delades ut till alla som har ”ignorant” stämplat i pannan. Ovetande OCH osalig, det är som att ha alla könssjukdomar utan att ha fått knulla en endaste gång.

Brudar e dumma i huvet

Andras blogginlägg om , , ,

7 reaktioner till “Gaybög e äkligt, ovetande e osalig”

 1. Hur hittar du alla dessa idiotiska grupper på facebook? Känns som om jag missar en stor aspekt på upplevelsen.

 2. Aaah, människor är för härliga. Ibland tror man ju nästan att de är som folk! Fast sedan kommer facebookgrupperna och gör slut på fantasin. :|

  Nu åker du in i feedreadern igen. :D Har varit jävligt restriktiv med nya (och i det här fallet nygamla) bloggar i den med tanke på den extrema tidsbrist jag lidit av i bloggläsandet, men nu har jag mer tid så.. KLICKETYKLICK!

 3. @Daniel: det är via ”vänner” från förr, som går med i dessa klubbar. Folk jag växte upp med i Skärholmen. Det är verkligen en helt annan värld.

  @Joshua_Tree: visst är det? Dycletsics untie!

  @drf: roligt!

 4. Hahha, du mår inte bra av att störa dig på såna där grupper :D Jag insåg för något år sen att det är onödigt att bli irriterad på folk som inte är i majoriteten. De har 35 medlemmar i sin grupp och du kan ju glädja dig med att de antingen är supersarkastiska eller har 70 i IQ och aldrig kommer få annat jobb än att köra traktor. Din energi är inte värd att lägga ned på att ens nämna dem. :) Men visst är det lite sorgligt att de små själarna inte kan få ett bättre liv…

 5. @Johnny: haha. om jag retade upp mig på dessa så skulle jag få hjärtinfarkt innan 40 (:

  Nä, jag tycker att de är roliga, på ett lite sorgligt sätt. Vardagens tragikomik!

Kommentarer inaktiverade.