Micke does Dublin

Det finns en första gång för allt. Här i Dublin har jag för första gången upplevt att jag vill hångla, men misslyckas för att alla är så fula.

Det finns en hel del bra grejer med Dublin. De har Starbucks och Wagamama här. Det finns över 800 pubar i staden, som i övrigt är mindre än Stockholm. Det finns enorma parkområden mitt i staden.

Men Dublin skulle kunna ha hus byggda i guld, fontäner med champagne och gratis Ben & Jerry’s hela dan, och inte ens då skulle jag överväga att flytta hit. För att termen ”fuckable” här i Dublin ska bli mer än en teoretisk företeelse (tänk ”näcken” eller ”snömannen”) så måste den utvidgas till ”allt som har har minst två ben, puls och är kroppsvarmt”.

I alla fall när det gäller killarna. Tjejerna överlag ser förvånansvärt bra ut. Hade jag varit straight så hade jag kunnat ligga mig blå utan problem, eftersom utseendekonkurrensen här lämnar walk over genom sin blotta närvaro.

Jag funderar på att starta en biståndsorganisation, typ ”DNA-hjälp från folk till folk – svenskar donerar sperma och ägg för att fylla på snyggkvoten på Irland.”

Ikväll ska vi ut och undersöka det hippaste gaystället för att se om det kanske går att hångla där, utan att vara full på gränsen till alkoholinducerad koma.

Andras blogginlägg om , , , ,

5 reaktioner till “Micke does Dublin”

 1. Om du är kvar tills på Söndag så brukar det vara ordentligt drag på THe George då. Riktigt roligt när vi var där sist.

  Och det finns en hel del ”fuckable” där. Men du och jag har nog inte samma smak.

 2. Skit i hippheten, i alla fall fram till kl. 23. Sitt med mig och Fabbe på Strömterrasen och pimpla vin i stället. Sen kan vi gå till Berns och betrakta lönnfeta amerikaner :-)

 3. Eller jaha, mitt ärkepucko. Du är ju kvar i Dublin. Minns detta:
  ”Slanche” betyder ”skål” på gaeliska. Uttalas som ”it’s a lawn-chair” utan ”it” :-)

 4. ”Men Dublin skulle kunna ha hus byggda i guld, fontäner med champagne och gratis Ben & Jerry’s hela dan, och inte ens då skulle jag överväga att flytta hit.”

  TAKE IT BACK, BITCH!

 5. @emil: jag tror dig. Det var fler som sa just det, bland annat Darren (som var en av de snygga irländarna).

  @Calleskalle: jag är lite ledsen över att jag missade alla amerikanska sluts som var här och festade i helgen. Fast å andra sidan fick jag gonorré sist jag låg med en amerikan. Hade ni kul?

  @Dexo: Jaja, jag hade fel. Dublin är faktiskt roligare än London.

Kommentarer inaktiverade.