Kung Carl Gustav XVI: inte så gay, men väldigt förort

Om jag skriver SKHLM, vad tänker du på då?

Det kan vara det mest krystade ordet sen DN försökte lansera ordet ”gromning”. Det låter som SKTF:s Stockholmsavdelning, men det är min barndomshood som försöker hotta upp sitt köpcentrum.

SKHLM ska tydligen uttalas ”Skärholmen”, men jag läser bara ”skämskudde”.

Anyhow, den fjärde september kommer kung Carl Gustav XVI att inviga Skämskudde Centrum. Det är vad jag kallar tydlig kommunikation mellan raderna: Ingen i kungafamiljen vill kommentera inbjudan till att tala på Pride, däremot kommer knugen gärna ut för att inviga köpcentrum i förorten. Jag tror att vi behöver höja apanaget, för nu slåss kungen om gig med stackare som kom trea i ”Sikta mot stjärnora” eller åkte ut i någon tidig delfinal av ”Idol”.

Det här kanske är en del av det obskyra arbetet att göra kungafamiljen mer mänsklig?

(Kudos till bästa Wille för tipset)

Andra bloggares inlägg om , , , , ,

6 reaktioner till “Kung Carl Gustav XVI: inte så gay, men väldigt förort”

  1. Jag tycker att Hovet borde ha ett eget tält i Pride Park. Där kan Lillian sitta och skruva glödlampor dagarna i ända. Kungen och Carl-Philip kan värva nya rallyförare. Madde kan göra partytrick. Vickan kan hålla föredrag om mänskliga rättigheter. Och Silvia kan dra av några tyska slagdängor från stora scenen. Då kan vi snacka mänsklig kungafamilj!

  2. @Drottningen: Jag tror att det ska vara coolt. Gränsen mellan coolt och skämskuddetöntigt är uppenbarligen finare än gränsen mellan geni och idiot.

    @Bobby: Den dagen det händer så kommer jag att på riktigt börja oroa mig för världens undergång. Fast jag skulle älska att se Sylvia sjunga tyska slagdängor. Det är samma morbida nyfikenhet som skulle driva mig till att kolla på en bilolycka.

Kommentarer inaktiverade.