Förstahandskontrakt i Stockholm bortskänkes

Det kom som en chock igår morse, beskedet att jag ska bli hemlös. Som son till en frånskild (och därmed svag) mamma har jag dåliga förutsättningar att klara mig i samhället. Jag brukar dessutom alkohol, vilket med största sannolikhet kommer leda mig djupt ner i knarkträsket. Tur i oturen: jag är i alla fall inte flicka, så jag slipper hamna i såväl herrtidningar som porrfilmer utan betalning.

Ve mig, om jag bara lyssnat på när Sergelplattan bar vittnesbörd, när den varnade för porrindustrin, när den hoppades att helnykterister skulle få skattelättnader. Ack, om min mor bara lyssnat när detta Sodoms Torg ropade ”Stöd åt familjen!”

Det mest förnedrande av allt var att jag blev meddelad genom en debattartikel i Svenska Dagbladet aka Nya Vakna!

Maja och hennes rubriker han slänga sig i väggen.

Andra bloggar om: , , ,

12 reaktioner till “Förstahandskontrakt i Stockholm bortskänkes”

  1. Shit fitt-britt jag såg den där artikeln också. Gäspar åt family-åsikterna men alltså: varför får en PRÄST i Klara församling allt detta mediautrymme? Det måste vara otroligt lite inkommet material på Brännpunktredaktionen at the moment.

  2. Jag tror det brann i huvudet på dem på SvD Brännpunkt (no pun intended). Jag svär att en mellanstadieklass hade kunnat skriva en sakligare debattartikel om vad som helst, inklusive hemlösa.

  3. Det ser ut som om du hade med < >, det är tecken som markerar att ”nu blir det HTML”, kan det vara det?

  4. Jag hoppas det. Nyhetstorka + vikarie + hjärnsläpp. Annars måste jag fan åka och smiska dem, för det här är inte okej. Jag trodde det fanns något litet saklighetskrav på debattinlägg på SvD?

  5. Men vad fan? Håller SvD på att förvandlas till DN? Anna Larsson hör definitivt hemma på den senare blaskan, i kulturdelen.

  6. Ah, minns den geniala idén att sätta en apa att välja, jag tror det var ppm-fonder?, och sedan tävla med börsanalytikers ngt mer strategiska val. Varför inte göra samma sak på brännpunkt/dn debatt? Låt skansens apkollektiv skriva några debattinlägg som kan jämföras med nuvarande redaktionens dito! Satsar allt jag äger på Jacko, Koko och herr Nilsson.

  7. Ja, så måste det vara. Men jag har aldrig varit med om att det har hänt på det viset förut. Din gästbok måste vara superkänslig… :s

Kommentarer inaktiverade.