Martin Lidberg är smygtransa

sats_magasin_omslag.jpg
Igår damp senaste numret av SATS Magasin ner i brevlådan (fråga mig varför jag är medlem i SATS när jag är instruktör på Worldclass och nJoy, I dare you!). Tidningen är inte speciellt upphetsande. Senaste omslaget är inte heller speciellt upphetsande, trots att det har en bild på Martin Lidberg. Men det är däremot desto roligare.

Titta på en förstoring av Martins ansikte. martin_lidberg_transar.jpg
Vem har sminkat honom? Han ser ut som en förstagångstransa som sminkat sig på en berg- och dalbana. Eller så försökte han tona ner sin kantiga haka genom att dränka den i puder. Och vad är grejen med Zoolanderposen? Jag vägrar tro att det är Martin själv som kommit på Blue Steel på speed.

Jag vet att det ibland spekulerats i den sexuella läggningen hos killar som väljer att tävla i brottning. Två män i trikåker, tätt omslingrade … it’s kind of hot. And gay. Men den här bilden är hur som helst ett oantastligt bevis på Martins heterosexualitet. Det är bara en straight man (eller en första-gången-i-storstaden-bög från vischan) som skulle tycka att en sån bild ser bra ut, och Martin är i varje fall inte det senare.

Andra bloggar om: , , , , ,

7 reaktioner till “Martin Lidberg är smygtransa”

 1. I very dare…
  varför är du SATSmedlem när du är instruktör på di där andra gympinghaken? Va? Va?

 2. Haha, han ser ungefär lika bra – och lika naturlig – ut som Måns Zelmerlöw i Grease-reklamen (möjligt att den är en högst lokal företeelse; för tydlighets skull så har Zelmerlöw där klassisk ”teatersminkning”, d.v.s. väldigt mycket brunkräm/puder, väldigt mycket eyeliner och väldigt mycket läppstift; som sig bör om man inte skall se ut som en 60-wattslampa i strålkastarljuset på sven). Med den skillnaden att man i Zelmerlöws fall inser att han ser dum ut i rutan för att det skall se bra ut på scen. Martin ser dum ut på bild för .. för att han skall se bra ut på bild (vilket han inte gör)? :P

 3. Kommenterar gym-medlamskapet. Det är rätt vanligt att instruktörer skaffar kort på nåt gym där de själva inte instruerar. På ”sina” anlägningar anser ledningen ofta att instruktören representerar anläggningen, med allt vad det för med sig. Plus att kunderna tycker att det är fritt fram att be om hjälp. Ett ex fick tillsägelse från ledningen att hennes viktval i bodypump var ”avskräckande” (hon har mer än 30 kg på stången i nästan alla låtar och jag tror inte tiorna åker av en enda gång under passen) och att hon borde minska ner på vikterna, även när hon bara deltog i passen. Efter det slutade hon instruera i bodypump (hon har mycket bra teknik och skulle antagligen vara en väldigt bra BP-instruktör) och hon deltar bara i Sats BP-pass.

 4. Calle: Rasmus har rätt. Det är skönt att ibland vara en i mängden och bara träna utan att folk vet att jag är instruktör och kollar vad jag har för vikter på och frågar om träning och … ja. Och sen är det bra för inspirationen också. Att träna för andra innebär att jag själv utvecklas som instruktör.

  Tolkia: jo, om det skulle vara teatersminkning skulle jag förlåta det lite grann. Galet, är det!

  Rasmus: tio kilo på bicepscurl? Shit, tjejen är grym! På Nya Zeeland där själva stången väger sju kilo har jag nog sett folk som har så mycket (totalvikt inkl. stång alltså), men ännu inte i Sverige.

  Anna: haha, det är sant. Man kunde ju ha Photoshoppat bort det. Det tänkte jag inte ens på¨.

  Johan: Martin Lidberg är brottare. Världsmästare en gång. Också känd för att ha vunnit Let’s Dance.

 5. Kollade lite. Hon är inte riktigt så stark som jag hade för mig, det är visst ”bara” 13 kilo i biceps och 18 på triceps, men sen kör hon ju med 17 kilo på stången i axellåten när det funkar med stång, och ibland tror jag hon har två hantlar i varje hand så nog är hon ruskigt grym alltid. Att hon sen envist hävdar att man inte kan bli riktigt stark i bodypump genom att träna bodypump är väl för den delen också en rätt bra anledning till att hon inte längre instruerar i pump. Fast det är rätt ballt att träna pump med henne, hon är ofta den som tar mest vikter i hel salen.

Kommentarer inaktiverade.