4 reaktioner till “Säkrare sex?”

  1. Aronson: jag är glad att jag inte är tjej. Jag … ogillar spindlar, för att uttrycka det milt, och jag kan inte ens tänka mig en sån bild med en kille. Min hjärna vägrar.

  2. Arbetar med HIV och tycker att postern var grym – har sett ett antal genom åren och denna gör intryck. Fast problemet är ju att människor stänger av, det funkar inte att skrämma på det viset, väcker bara ångest och insektsfobi och det vill ju ingen känna. Personligen tycker jag faktiskt att spindeln var gullig, tjej som naughty-gosar med mjukisdjur var min första känsla. Skorpionen däremot är ruggig, klorna i killens kropp och taggen som höjts… även om taggen måste vara vriden eftersom skorpionen ju ligger på rygg?! Hmm… Undrar om det är en kill- eller tjejskorpion?

    Påminner om killen som efter hemkomsten från Thailand stack handen i sin ryggsäck och blev stucken av en, ja, ni-vet-vad. Vi hade skorpionen i en burk på avdelningen innan en djurpark tog hand om den…

  3. Niklas: jo, jag håller med om att det inte går att skrämma hur mycket som helst. Folk som har spindelfobi blir snarare asexuella av såna här bilder.

    Men lägg av, fick han med sig en skorpion hem? Vidrigt. Jag äter hellre en burk mask.

Kommentarer inaktiverade.