#dagensshorts 23 juni

Dagens shorts 23 juni

Jag sitter i en bil på väg ner till Valdemarsvik och midsommarfirandet, och kan inte riktigt se skärmen ordentligt i solljuset. Jag hoppas att bilden visar det jag vill: den slarvigt knutna Ed Hardy-slipsen som går i svart och mörkgrönt. Jag gillar egentligen inte att bära slips, eftersom skjortkanterna alltid skaver lite mot halsen. Att ha en slarvigt knuten slips till en ostruken, uppknäppt skjorta är däremot skönt och en bra kontrast. Lägg därtill att slipsen kommer från Ed Hardy och därför har ett blingat hjärta och de vanliga budskapen om ”love hurts” så blir det extra slappt.

Dagens shorts 23 juni

Ed Hardy-accessoarer kan vara snygga och en bra kontrast till mer strikta plagg. Däremot har jag extremt svårt för Ed Hardys kläder. Det ser ut som om en full tatuerare kräkts på dem.

Nu är det midsommar och jag drar ut på landet. Eftersom man får bära shorts på landet, så tar dagens shorts ett uppehåll till på måndag. Tills dess: kom ihåg att midsommar är ett firande att världen är en enda stor fitta. Glad midsommar!

3 reaktioner till “#dagensshorts 23 juni”

Kommentarer inaktiverade.