Länklista + passinfo

Jag har fått ändan ur vagnen och fixat klart både länklista och passinformation. Det jag gillar mest med länklistan är att jag kan markera inlägg jag läser i Google Reader, varpå de automatiskt dyker upp på den sidan.

Geekness:
Jag använder en widget för att presentera de inlägg jag delar ut från Google Reader, kallad Google Reader Widget. Om någon är intresserad av den och har Loopia som leverantör behövs ett hack i filen, eftersom Loopia av säkerhetsskäl stängt av funktionen file_get_contents();. Säg till om du vill ha filen modifierad för Loopia.

Länklistan använder också en widget, Enhanced Links, också den hackad för att passa mina syften. Jag vet att den kan vara lite buggig i IE7, men jag gillar att det nu går att lägga en länk i flera kategorier och ändå inte visa dubletter.

Andra bloggar om: , , ,

4 reaktioner till “Länklista + passinfo”

  1. Snyggt!
    Å man tackar och bockar för förtroendet att få vara med bland länkarna också såklart. :)

  2. Det är rätt självklart att länka till en av sina favoriter! Just nu väntar jag med spänning på att få veta vad det nya namet på ”Läget just nu!” kommer bli.

  3. Förvisso verkar det inte som om du har problem med blogspam, men min kompis Malin har upptäckt en trend på sin blogg med länklistelänkar och skräp. Kolla länken dit om du är intresserad.

  4. Jag såg just en debatt om det hos Beta Alfa. Jodå, ”Katarina” har varit här och kommenterat. Jag har ändrats hennes länk. Den typen av kommentarer stoppas inte av spamfiltret, eftersom de är skrivna som ett slags halvhjärtad reaktion som nånstans är relevant för inlägget. Spammare är avskum.

Kommentarer inaktiverade.