Lätt förväntansfull

Saker som jag är lätt förväntansfull inför just nu:

Motherfucker. […] Garanterat sommarens no-brainer. Och det menar jag på ett bra sätt.

Emma recenserar Transformers. Jag var förväntansfull redan innan jag såg trailern, och det här är cocktailbäret på grädden på moset.

Fallskärmshopparpremiär. Om bara vädret håller i sig (och jag får tag i någon som kan packa om min reservskärm) så gör jag mitt 119:e hopp i nästa vecka. Så här såg det ut första gången:

Pride. Okej, jag kanske inte ser fram mot schlagerkvällen, men BWO och Backroom Matches på scen, paneldebatt med Bögjävlarna och en guidad båttur i Gaystockholm plus party och en massa människor jag numera bara träffar typ en gång om året. Och så paraden. Jag började grina när jag läste Dexos inlägg om hans paradupplevelse idag. På jobbet. That’s a first. Men vad fan, jag har ju redan visat hela paketet för dem.

Jag undrar om jag ska försöka torrlägga Patricia i år igen?

PS. Jag måste erkänna att jag inte är helt oförväntansfull inför uppföljaren med mr P. Vi ska bara se till att vara i Stockholm samtidigt. DS.

Andra bloggar om: , , ,

5 reaktioner till “Lätt förväntansfull”

  1. No-brainer forsooth! Transformers, förutspår jag, kommer att bli de två komma fem timmar du kommer att uppleva att du använt sämst i ditt liv hittills. Själva transformationerna tröttnar man snabbt på. CGI som CGI. Utfyllnaden bestående av mänskliga interaktioner med totalt misslyckade försök till komik är fantastiskt fantasilösa och dessutom är det uselt agerat. Jag tror inte Turturro har varit så här kass någonsin. Faktiskt, det krävs nog bokstavligen avsaknad av en hjärna för att stå ut med situationen att man betalade för smörjan, om man nu gjorde det. Fortfarande peppad?

  2. Eftersom jag inte egentligen förväntade mig något, så lyckades Transformers överraska mig positivt – om man inte är sådär skitnoga med realism kan det vara ett par småputtriga timmar värt besväret. Som jag sa till polarn – ”ja, ja, det är ju inte direktsändning”. Jag är förstås galet förtjust i bra cgi, vilket det inte råder brist på i den här rullen… Jag sitter nu och undrar varför de hade ögon när de vecklat ut sig…

    Så nu fick du två sidor av myntet – jag skulle inte kalla banken lögnare, det hänger nog på vad du förväntar dig! :D

  3. Alltså … risken finns ju att du kommer få säga ”Vad var det jag sa?”, men jag är fortfarande peppad. Jag menar, skådespelarna i Matrix var väl inga Oscarsmaterial direkt, men det är en av mina favvofilmer.

  4. Se! Du har en massa att se fram emot.
    Livet blir nog skönare om man skapar en sådan lista. Åtminstone i huvudet. Ska genast sätta igång…

  5. Det ska bli spännande att se om jag håller med dig eller ban~ken när jag väl sett den. I helgen, då jäklar! (Fast Stockholm City gav den lågt betyg, och det är en bra sak – jag tycker tvärt om mot Stockholm Citys recensenter tyckare i de flesta fall)

Kommentarer inaktiverade.