Tre orsaker att hata världen

1. Gromning som ord. Jag tycker att den på DN som kom på ordet ska bitchslappas medvetslös för varje gång ordet använts. Google ger ungefär 6550 träffar just nu. Vi säger 7000 gånger, det känns ungefär rimligt.

2. Moderatkvinnorna. De vill introducera brottsprovokation i Sverige. De använder sig av det gamla Bodströmska och Beatrice Askska tricket att använda pedofili som trojansk häst: ange ”skydda barn mot pedofiler och knark” som skäl och du kan argumentera för vilken absurd lag som helst. Exempel:

Jag tycker att vi ska lagstifta om att alla män ska gå med transparanta kläder på underkroppen. På det sättet kan de inte gömma knark i kalsongerna, och vi ser direkt om en man får stånd av att titta på ett barn. Vi skyddar ungdomarna från knarklangare och får, bokstavligen bort pedofilerna från gatan!

Moderatkvinnorna har kanske aldrig varit smarta, jag vet inte. Men finns det något politiskt läger som förespråkar individens ansvar eller måste jag hata dem alla? Har föräldrar inget som helst ansvar för vad deras barn gör, för att utbilda sina barn och prata med dem?

3. Slacktivism. När slacktivistgrupper börjar fajtas med varandra känns det som om världen är på väg käpprakt åt helvete. Eller kanske åt rätt håll. Snart kommer kanske Israel-Palestina-konflikten att ske helt och hållet i Facebookgrupper och Twitter-dissningar?

Battle of teh slacktivists FTW!
Battle of teh slacktivists FTW!

Andra blogginlägg om , , , , , ,

10 reaktioner till “Tre orsaker att hata världen”

 1. Och denna värld vill du ombuda barn till? ;)

  ”Moderatkvinnor”. Vet inte vilket av leden i detta ord jag ska fnysa mer åt idag.

 2. Får jag vara med och örfila DN, samt ge dig en lätt smisk för anammandet av ordet ”bitchslappa” i ett inlägg där du retar dig på hur DN av pur lathet använder ett engelskt uttryck på svenska? ;) hihihi.

  ”Groomning” skall ju naturligtvis vara nån ny variant av ansa, det är ju en förberedelse. Samma som din pungrakning är, fast det kan man ju kalla att vårda sitt yttre på svenska. Om alla höll sig till svenska hela tiden kanske det blir färre missförstånd?

  /svensk hela vägen idag

 3. Vore inte det egentligen den ultimata lösningen på israel-palestina-konflikten?
  Nån som har numret till eh…palestina… but wait…eller israel…eller vänta vem ringer man först?! Mail! Bäst vi mailar båda samtidigt för att vara neutrala.

 4. Håller med om alla punkter. Grooming är ju ett sjukt jobbigt ord, och betyder dessutom även pedofiler som fiskar efter barn på internet, vilket ledde till stor förvirring för mig första gången jag hörde det. Man borde förbjuda hudvård för att undvika de associationerna.

Kommentarer inaktiverade.