Nej, jag är han som förbannar dig och din avkomma

”Är du polis, eller?”

Det är tillsammans med ”Vadå, jobbar du här?” den vanligaste kommentaren när jag ber folk släcka ciggen när de röker i tunnelbanan. Som nyss, den riktigt relaxade och softa södersnubben som gick runt vid Slussen och bad folk om eld. ”Relax, man” säger han när jag berättat att jag inte är snut, ”Jag är på väg ut”.

Relax?

Jag hoppas du får alla tarmparasiter jag kan komma på, och några jag inte kan. Jag hoppas du får kronisk gonorré i alla kroppsöppningar. Jag hoppas du ramlar över styret nästa gång du cyklar och slår pungen så hårt i ramen att du får två nya tonsiller. Jag hoppas du gör en praktvurpa när du åker skidor, mirakulöst nog landar oskadd bara för att få din egen förlupna skida så långt upp i röven att du kan valla den med en tandborste. Jag hoppas du drabbas av analinkontinens och skiter på dig varje gång du får orgasm.

Jag hoppas du, och varenda jävel som har din attityd, drabbas av aggressiv lungcancer, din jävla fan.

Då ska jag komma och säga ”Relax, man”.

Andra bloggar om: , ,

2 reaktioner till “Nej, jag är han som förbannar dig och din avkomma”

  1. Det är vid sådana tillfällen man önskade att man hade en brandsläckare i bakfickan så att man i stället för att be dem att släcka kunde vråla ELDEN ÄR LÖÖÖÖS och attackera dem med släckarskum. Samt att man vågade göra just detta.
    Det närmsta jag har kommit var att stänga av en mobiltelefon åt en människa som hade ovett nog att svara under pågående teaterföreställning.

Kommentarer inaktiverade.