Tre snabba om Dumpad och en om Tom Cruise

Jag var just och såg ”Dumpad” av och med Jason Segel från fantastiska ”How I Met Your Mother”. För övrigt är filmen bara en (ganska trevlig) spin-off på de avsnitt i säsong två av serien där Lily lämnar Marshall och drar till San Francisco.

Reflektion 1: Vi lär inte se Jason Segel på mottagarsidan av priser för tungt skådespeleri det här århundradet. Såvida ingen intstiftar en Oscar för Bästa klumpigt charmiga och känsliga fratboy, då lär han få det vare sig han fortsätter göra film eller inte.

Reflektion 2: Hur opererad/botoxad/restylanead är (den förut så snygge) Paul Rudd? Det är tragiskt när man tas för sin något yngre nästan-lookalike, vilket är precis vad jag gjorde med surfinstruktören i filmen. Som alltså spelas av Paul Rudd.

Reflektion 3: Jag har längre undrat hur Tom, som absolut inte går igång på vajayjays, lyckats göra Katie Holmes gravid. ”Dumpad” gav mig svaret: Katie Holmes är Russell Brand minus skäggstubben. Efter det här skulle till och med jag nästan kunna ligga med Katie. Fast för att vara rättvis så är Katie fläckvis mer butch:

Andras blogginlägg om , , , , ,

2 reaktioner till “Tre snabba om Dumpad och en om Tom Cruise”

  1. Jag antar att den beryktade nakenscenen som Jason ska ha inte är så nämnvärd, om du fäster dig vid att prata om någons likhet till Katie Holmes… denna likhet som i mitt fall gjort att jag aldrig legat med honom, och inte att jag sett en möjlighet att ligga med henne.

  2. @Daniel: Det är mycket full frontal nudity med Jason. Men det enda jag kunde tänka på var Bratwurst. Eller Kabanoss. Eller någon annan köttig korv. Med betoning på köttig. No turn on for me.

Kommentarer inaktiverade.