Från gänget bakom ”Nakenlekar”

Om du gillade filmen ”Nakenlekar” jag skrev om här om dagen så ser du också fram mot 1 september när Crazy Pictures släpper sin ”Poesi för fiskar”. Det här är framtiden för svensk film. Dramaten-skolade skådisar är bara nakna kejsare som inte kan hålla en naturlig dialog om du så lovar dem en Oscar för det. Filmerna om Lisbet Salander kommer att bli mycket bättre i amerikansk tappning eftersom de i alla fall kan prata utan att det låter som de har ett plockepinn upp i arslet.

En rulle från ett annat gäng att se fram mot: ”Inception” – mannen bakom The Dark Knight regisserar Leonardo DiCaprio, Cillian Murphy och Joseph Gordon-Levitt i en sci fi-rulle om drömmar. Anna har sett den och gillar den, nästan 30 000 personer på IMDb har gett den ett snittbetyg på 9.4 och Rotten Tomatoes (sajten som sammanställer recensioner från en massa olika källor) ger den ”85% fresh”.

1 reaktion till “Från gänget bakom ”Nakenlekar””

  1. Fast jag vet inte om jag skulle räkna den som scifi (se, nu krånglar jag igen), den är mer som en heist movie (vaddetnuheterpåsvenska) med lite scifiinslag.

Kommentarer inaktiverade.