I’m not blond, but my sister is

Ja, majoriteten av våra människor vet verkligen ingenting. De vet inte ens vad de inte vet. De har ingen förmåga att uppskatta argument eller en givande diskussion. De är totalt meningslösa och jag tycker inte att de behöver finnas. Jag tycker att de ska ge plats för människor som faktiskt tillför någonting, människor som kan stava sitt namn och som vet när det är läge yttra sig eller låta bli.

Det finns faktiskt dumma människor som är smartare än ovan nämnda. De som accepterat sin brist och därmed väljer att hålla käften när andra, mer berikade människor talar. De som låter bli att ge sig in i en diskussion som de inte kan hantera, de som väljer att göra det bästa av det lilla de har. Hemskt mycket respekt till er.

Borta i bloggosfären pågår en diskussion om huruvida det är okej att skylta med sitt bimboskap eller inte. Jag tycker att debatten i sig är väldigt intressant, det är nämligen ett fenomen som jag själv reagerat väldigt starkt på det senaste året. Helt plötsligt finns det ingenting som är mer häftigt eller mer inne än att vara rakt igenom jättebimbo, är du inte blond så bör du i alla fall känna någon som är det och även om du egentligen inte känner personen alls så måste du låtsas som att det är din bästa vän. Då ser folk upp till dig, då tycker de att du är häftig och inne. Först då har du verkligen uppnått någonting här i livet.

Min kompis är blond.
Hennes syster är blond.
De är två av de mest underbara människor jag känner, men de hade de varit oavsett sin blondhet. Jag har inte och har aldrig haft några som helst fördommar mot bimbos. Jag är uppfostrad av den minst främmandefientliga familj du kan hitta och blivit präglad av allas likas värde så långt tillbaka jag kan minnas. Nu när ni vet detta, är det då okej att jag yttrar mig? Känns det acceptabelt att jag uttalar en negativ åsikt om det uppenbarligen-mer-känsliga-än-vi-låtsasom-ämnet? Jag tycker inte att det är okej att driva en blogg som helt och hållet bygger på hur blond skribenten är och hur många bimbosaker hon har gjort. Hur många bimbogrejer hon tycker om och hur många blonda åsikter hon har. Jag tycker att det är pinsamt och framför allt är det enormt påfrestande. Varför? Därför att hon påverkar alla sina 14,15,16 och 17-åriga läsare. Hon målar upp en bild av att alla blonda människor förväntas vara på ett visst sätt, att de är ytliga, pratar konstigt, gillar rosa och tycker att Paris Hilton bara är så hiimla cool. Jag kräks på fucking yllet. Jag tar fram rakbladen. Upp och hoppa, ut och upplev! Öppna ögonen och skaffa er för i helvete egna åsikter. Gör inte bimboskapet till en modefluga, förlöjliga inte ett fenomen som för många är väldigt viktigt och minst sagt seriöst.
Väx upp och kamma till er.

Äh, skoja bara. Jag älskar att vi har white trash i Sverige. Älska Yllets formulering:

Min morbror är gay.
Hans pojkvän är gay.

Remember kids: Det är inte våldtäkt om bägge är gay. Det enda jag älskar mer än white trash är straight white trash, och det finns det tack och lov gott om: macho-wannaben och hans vapendragare till exempel, påhejade av 17-årig (hoppas jag!) bög

White trash är det nya lolcatz. CAN I HAZ SENS SLAPD IN2 MEE?

Andra bloggares inlägg om , , ,

14 reaktioner till “I’m not blond, but my sister is”

 1. Arrelius: Jag är glad att du inte fattar poängen. Hade du gjort det så hade jag varit tvungen att revidera min åsikt om dig och be om ursäkt, och sånt tycker jag är lite jobbigt.

 2. Haha klockrent! Tack för stödet. ;) Folk som håller på som de gör är bara svaga. De sitter på diverse communities och prata ihop sig för att sedan håna och hänga ut folk som inte har gjort dem något.

  Det roliga är att de inte kommer få mig att sluta blogga, för jag vet ju att jag har rätt att vara jag och att det inte är fel med det. ;) Tack för stödet.

 3. Hehe, ja det måste ju vara väldigt jobbigt att faktiskt skapa något eget och få till en snitsig poäng. Blondin/bimbo funkade inte alls.

  Kul dessutom att se BB aktiv nu med att ”hänga ut” folk. What took you so long? :)

 4. Yes! Du gjorde det verkligen, du rippade hela mitt inlägg rakt av! :D

  Inte nog med att du snor min text rakt av, stoltserar med min vokabulär och briljans vad gäller mingsuppnyggnader. Du tar dig dessutom ingen som helst tid att förstå innehållet innan du sätter igång och börjar motarbeta det. Om du inte hade varit så fruktansvärdt sorglig så hade jag nästan gått in för det här. Men vad fan är poängen med genomtänkta åsikter när majoriteten av internets alla användare helt bortser från meningen med en diskussion.

  Se för fan till att läsa en text innan du börjar emotsäga den. Annars tappar liksom debatten hela sin funktion.

  Nästa gång du copypastear så tänkt dig för. Gör dig inte dummare än vad du uppenbarligen redan är.

  OT: Din parallel till blondinerna var bara för jävla lam. Vad i den jämförelsen finner du genomtänkt?

 5. Trollhare: jag misstänkte att du var en av dem som skulle fatta.

  Bimbo Boy: Well, jag blir så trött på heterosexuellas jävla dravel med att man som homosexuell ska vara representativ för alla homosexuella att jag kräks. Tyvärr orkade jag inte pedagogiskt förklara.

  Arrelius: klart det inte funkade, för du förstår ju inte felet.

  Yllet: Mon cherie, samma svar jag gav Arrelius ger jag dig. Jag är glad att du inte fattar, för nu behöver jag inte be om ursäkt för att jag trott att du är white trash. Du tror att du är god, men du missar att det finns ett själv- framför.

 6. Micke, dina personangrepp biter dessvärre inte på mig. Att kalla mig white trash är ganska meningslöst, du känner mig inte och har aldrig träffat mig. Även om du hade gjort det så hade jag gjort allat annat än att ta åt mig. Jag vet vem jag är. Att du sedan är så osäker på dig själv att du måste kontra mina kommentarer med skitsnack om mig som person är en annan femma.

  Meningslöst dravel, jag tröttnar så fort. Det finns ingenting som är mer ointressant än att diskutera med någon som inte ens själv förstår vad han eller hon babblar om.

  Du borde lära dig att det alltid finns två sidor av allting och att människor ständigt kommer att dela en annan uppfattning än du. Det måste man, för att kunna kalla sig vuxen, kunna acceptera. Det behöver nödvändigtvis inte innebära att man måste hålla med, men likväl tillåta och kunna leva med.

 7. Det där med att man som bög måste vara representativ i alla lägen är ju vansinne- och också, som jag förstår, väldigt kännbart. ”Queer as folk”, tvserien, var ju allt annat än politiskt korrekt (precis som det anstår en dramaserie i allmänhet, och vilket skaparen var nödgad att poängtera- ”det handlar om gayfolk, det är ett drama: varför ska det vara tillrättalagt och representativt, när INGEN annan dramaserie är det?”).

  Jag kände folk som var gay, och som blev illa berörda av serien just pga detta. ”Det ger en så rutten bild”.

  Det gör Days of our lives också, Desperate Housewives, Prison Break… det där med att representera sin minoritet är skitsnack, jag önskar vi kunde komma bort från det.

  För att inte tala om denna bloggdiskussion, med ett gäng osnutna nötter som inte en gång har koll på vad som är rent mänskligt. De ser inget annat än stereotypen och anser sig vara dödsradikala för att de kräver att en specifik typ av människa ska ”bete sig som jag vill, för att inte irritera mig”. Gott så- om det inte vore för att de tolererar andra typer av människor att bete sig likadant, på ett mindre utstickande sätt. Banalt, illa underbyggt, trist.

 8. ”Inte nog med att du snor min text rakt av, stoltserar med min vokabulär och briljans vad gäller mingsuppnyggnader.”

  Bedårande. Yllet har tagit på sig lite för stora skor.

 9. Ang. kommentar #1 och en del andra efterföljande:

  Fascinerande att se att en del inte förstått att bästa sättet att stycka en argumentskedja är just att byta ut objektet/-n för argumentet/-n ifråga.

  Håller argumenten oavsett objekt så är starka, vacklar de vid första utbytet så är de inte ens värda ett ylle(korn). :P

 10. Haha, bäst. Det tog mig en stunds förvirring (uppfinn följande ord på svenska: confuzzlement) innan jag fattade (tills jag klickade på länken, ärligt talat), men sen satt jag och myste ett bra tag. Mwah!

 11. Yllet: Frankly, dear, så är du bara ett verktyg för att underhålla mina läsare. Det är extra roligt när du tar dig själv på så stort allvar.

  Vore jag din morbror så skulle jag vara sjukt lack för att du använde min sexuella läggning som ditt alibi, i din roll som den lilla heteronormativa gråterskan.

  Bryt: Exakt så. Om alla heterosexuella skulle behöva vara representativa hela tiden så skulle de få frispel.

  Pär: Visst är det bedårande med tonårs-melodrama?

  Nef: Tyvärr är det bortkastat på folk som tycker att ”homosexuella är okej, så länge de är som oss andra”.

  Anna: Jag var lite tveksam till att publicera en så lång, och rätt medioker, text innan jag kommer till poängen. Till slut kom jag på att de som regelbundet läser min blogg är smarta och kommer fatta. Och det gjorde du ju.

Kommentarer inaktiverade.