Åsiktskontorsionist

”När det gäller homosexuella artister är det ett faktum att en viss sorts fjollighet är vanligare än hos heterosexuella. Inte jätteintressant, men sant. Och de flesta av mina homosexuella vänner för sig på ett tydligt homosexuellt vis, gestikulerar på ett homosexuellt vis, pratar på ett homosexuellt vis (man kan nästan kalla det en dialekt). Men inte alla. Min närmaste homosexuelle vän kände jag i många år innan jag fattade att han hade pojkvän. Så folk är olika, oavsett vilken grupp man sorterar in dem i.”

– Nils Hansson på DN slår knut på sig själv när min kompis ifrågasätter huruvida det är relevant att ägna halva recensionen av en konsert åt artistens sexuella läggning och (brist på) fjollighet. Tydligen är Mika straightacting på scen, vilket är väldigt relevant i DN:s ögon.

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 reaktioner till “Åsiktskontorsionist”

  1. Jäklar vad du sprutar ut dig blogginlägg helt plötsligt. Är det för att du bytt jobb…?

    Men en fråga, jag förstår nämligen inte sista stycket: när slår Hansson knut på sig själv? Var ifrågasätter din kompis?

    I övrigt gillar jag Kristoffer Poppius inlägg i sin blogg. Men till det återkommer jag i min egen blogg…

    =)

  2. Aronson: min kompis ifrågasätter i ett mail till Nils. Hansson slår knut på sig själv när han å ena sidan tycker att alla homosexuella pratar på samma sätt, och när han å andra sidan tycker att ”folk är olika”. Han är en tönt.

    Caya: tack tack :-)

Kommentarer inaktiverade.