Bloggflagga

Bloggflagga

Hakke utmanade. Jag nappade. Så, här är min egen bloggflagga.

Uppdatering: Jag ser nu, när jag är vaknare än jag var igår, att det som jag trodde skulle se ut som en torped mer ser ut som en buttplug som brinner. Med lite vänlig inställning, om man kisar kan man tycka att det kanske är en torped. Fast en torped har propeller som drivkraft. Jaja, jag får antingen byta namn på bloggen till ”brinnande buttplugmissil”, vilket vore nog så coolt, eller så får alla blunda och låtsas att det är en snygg MK 48. Något annat som kanske inte framgår är att torpeden är stiliserad av bokstäverna IMHO, som är en internetförkortning för ”in my humble opinion”. Färgvalet på torpeden är medvetet. Om pengarna jag spenderar kallas ”rosa pengar” så kan väl mina åsikter kallas ”rosa åsikter”. Jag vill också tacka Adam Gripenblom som gjort porträttet av mig som superhjälte för fyra år sen. Hade jag varit tecknad så hade jag sett ut precis så: mycket snyggare och coolare än jag är i verkligheten.

Igår, när jag var på väg hem satt jag snett mittemot en kille som såg ut som en ung, snyggare variant av Quentin Tarantino. Han verkade rätt rastlös, och slog fel nummer på mobilen två gånger, och borde egentligen varit rätt ful eftersom han var rätt assymetrisk. Men han var cool. Och snygg. Själv snubblade jag på hans fötter och såg sen förmodligen mest bajsnödig ut. Hur som helst, han såg cool ut på precis samma sätt som mitt alter-ego.

7 reaktioner till “Bloggflagga”

  1. Det finns de som hävdar att skapandet av flaggor inte precis är någon rocket science. Här framgår det tydligt precis hur fel dessa människor har.

  2. Det finns de som hävdar att skapandet av flaggor inte precis är någon rocket science. Här framgår det tydligt precis hur fel dessa människor har.

  3. Det står ”IMHO”, internetförkortning för ”in my humble opinion”. Och det är ett porträtt av mig som är rätt likt, men det är inte jag som jag gjort det. Jag tror jag måste uppdatera posten .-)

  4. Det står ”IMHO”, internetförkortning för ”in my humble opinion”. Och det är ett porträtt av mig som är rätt likt, men det är inte jag som jag gjort det. Jag tror jag måste uppdatera posten .-)

Kommentarer inaktiverade.