Nya ord: Hallmarkindex

Hallmarkindex: ett mått på hur känslosam du är just för ögonblicket. Mäts antal minuter du klarar av att titta på en film på Hallmark utan att få tårar i ögonen. Mått på ditt mentala tillstånd – ju kortare tid tar det innan tårarna kommer, desto mer instabil är du. Börjar du gråta redan vid förtexterna är du antingen gravid, deprimerad eller sönderstressad på randen till utbrändhet. Har du inte Hallmark fungerar Djurakuten som alternativ.

6 reaktioner till “Nya ord: Hallmarkindex”

 1. När jag känner mig på det humöret brukar jag kolla på sammandraget från fotbolls-VM 1994. Då kommer tårarna vääldans lätt.

  Fast i fortsättningen kanske jag ska kolla på Hallmark i stället… ;-)

 2. När jag känner mig på det humöret brukar jag kolla på sammandraget från fotbolls-VM 1994. Då kommer tårarna vääldans lätt.

  Fast i fortsättningen kanske jag ska kolla på Hallmark i stället… ;-)

 3. Naturfilm. Valars lugna glidande genom mörka vatten, giraffers elastiska språng över savannen… En pytonkobra med gapet vidöppet av dödsångest när den slickas av lågorna i en gräsbrand… krokodiler som ligger som torra fossiler under torrperioden för att när regnet kommer låta sig återupplivas för att sedan tyst kravla ner till vattenhålet och göra livet farligt för drickande gaseller och gnuer.
  Lite som Djurakuten, fast aningens mer subtilt. ;)

 4. Naturfilm. Valars lugna glidande genom mörka vatten, giraffers elastiska språng över savannen… En pytonkobra med gapet vidöppet av dödsångest när den slickas av lågorna i en gräsbrand… krokodiler som ligger som torra fossiler under torrperioden för att när regnet kommer låta sig återupplivas för att sedan tyst kravla ner till vattenhålet och göra livet farligt för drickande gaseller och gnuer.
  Lite som Djurakuten, fast aningens mer subtilt. ;)

 5. Det som är bra är att man kan kolla på precis vad som helst för att fastställa sitt hallmarkindex. Det är bara rätt målande namn, eftersom Hallmark just sänder filmer typ halt, harmynt pojke med ögonskada blir övergiven av sin familj och satt i våldsamt fosterhem men till slut blir allt bra ändå. Eller så dör han, det är hugget som stucket.

 6. Det som är bra är att man kan kolla på precis vad som helst för att fastställa sitt hallmarkindex. Det är bara rätt målande namn, eftersom Hallmark just sänder filmer typ halt, harmynt pojke med ögonskada blir övergiven av sin familj och satt i våldsamt fosterhem men till slut blir allt bra ändå. Eller så dör han, det är hugget som stucket.

Kommentarer inaktiverade.