Tre kommentarer (Dagens citat)

And I am in Love with Micke.whos does BJ…King of BJ..

– Mrs Scofield kommenterar ett fotografi där jag figurerar. Sammanhanget får du fantisera ihop själv.

You had me at ‘Jake Gyllenhaal’

– Nicholai, en av killarna som skriver copy för Innocent, kommenterar mina Innocent-inlägg. Här pratar vi konsumentkontakt av tredje graden. Betyget sänks dock något av att mitt mail till Innocent, om huruvida deras innehåll kan vara lika gammalt som Brämhults förblir obesvarat två veckor efter att det skickats. För er som missat det så kan Brämhults ”färskpressade” juicer vara tio månader gamla när de tappas på konsumentförpackning. Färskt, ne?

Bara för att du är en livhatare, behöver du inte kränka andra lejon, som är charmiga, som är stilfulla, som är födda till LEDARE och inte till nollor som du. Är man lejon så är man älskad av ALLA, och då menar jag precis alla.

– Emina får frispel för att jag publicerat det alternativa horoskopet för lejon.

Andra bloggar om: , , ,

5 reaktioner till “Tre kommentarer (Dagens citat)”

 1. Vad jag förstår så har Brämhult gått ifrån ”färskpressad” och använder sig numera av ”nypressad”, för att visa att de faktiskt gör färsk juice. Inte som Tropicana och de andra fejkarna :-)

  Gift dig med Nicholai.

 2. De använder både ”färskpressad” och ”nypressad”. ”Färskpressad” är deras flaskförpackningar, ”nypressad” är deras tetraförpackning. Men faktum är att just Brämhults också fuskar. Deras ”färskpressade” juice kan alltså vara tio månader gammal innan den tappas på konsumentförpackning.

  Jag är sjukt orolig över att detsamma gäller Innocent. Det vore så trist om de gjorde en Abercrombie & Fitch.

 3. Men i båda fallen i så fall (om nu Innocent skulle vara av samma skrot och korn) så är det FRUKTEN som varit fryst i flera månader – och sedan pressas den precis innan den hälls på flaska och skeppas ut i affären.

  Det är inte så att juicen frysts har jag fått förklarat för mig av min 7Eleven-snubbe som gått juicekurs. :)

  Han skvallrade också om flera nya Innocent-smaker inom kort.

 4. Nu har jag gjort min läxa. Du har rätt, Calle. De använder ”Nypressad” om den dyrare varianten. Och ”Färskpressad” om sina tetraförpackningar. Tidigare kallade de den som idag heter ”nypressad” för ”färskpressad”. Tada, förvirringen är nästan total :-)

 5. Du har rätt, Oswald. Det gäller inte Brämhults ”Nypressade”, och med största sannolikhet inte Innocent heller.

  Nya Innocent-smaker låter fantastiskt. I UK har de ju haft sin ”Superfoods” ett tag. Ungefär som Brämhults ”Superfruits”.

Kommentarer inaktiverade.