The one with the third date

måndag 25 augusti, omkring 22.00
« Hey mr. O. Jag sitter på tunnelbanan på väg hem från Lapplands Täby där jag kört ett sjukt jobbigt pass. Jag blev mer tagen av filmen igår än jag först trodde. Den ligger fortfarande kvar i minnet. Anyhow, jag hoppas att din dag har varit bra. Tredagarsregeln-tredagarsschmegeln, jag ringer imorrn så bestämmer vi en ny dag för dejt tre.

» Tja! Själv ligger jag i badkaret efter att ha kört löpning i kvällskylan. Mys på hög nivå. Filmen var det första jag tänkte på när jag vaknade, jag vill se den igen. Alltså, 3-dagarsregel… jag fattade verkligen inte igår. Jag är värdelös när det kommer till sådana saker, är inte bra på spel och fasader.

« Det är charmigt att du inte vet. Jag berättar imorrn. Nu: lite mat, mycket sömn. Sov gott.

onsdag 27 augusti, omkring 22.00
« Hey mister. Oavsett hur det går med planerna på fredag så tycker jag att du ska boka undan söndag. Då ska ett gäng polare samlas på Anglais för brunch, och du är inbjuden. 12.00 är tiden. Hur har din dag varit?

» Tja, kom hem från jobbet för en liten stund sedan, så det har varit en lång och bra dag. Pratade nyss med syster god, tydligen ska jag laga mat och fixa drinkar på fredag åt dem. Tack för inbjudan! Söndag är eventuellt i farozonen, ska se om jag kan bolla runt lite. Hur mår du, haft en fin dag?

« Det har varit en lång dag här med. Och bra! Jag har fått mycket gjort. Men jävlar vad fort tiden går. Det är redan torsdag imorrn. Och så har jag kört två pass. Helt slut. Hur som helst, kolla om söndag. Och om du har tid att se Barnhemmet imorrn, så är jag ledig efter mitt Bodypump-pass.

» Du ligger i du, det är lite smått imponerande. Fan vad trevligt det hade varit med bio, men imorgon är jag bortlovad till en av bästa vännerna. Hörs om söndag.

(senare samma kväll)
« Nu har jag varvat ner med tevespel, borstat tänderna och ska slagga. Vi hörs om söndag. Sov gott!

» I’m way ahead of you. Sov gott!

torsdag 28 augusti, omkring 16.00
» Yo! Change of plans, vännen ligger hemma med feber och halsont så jag har fått kvällen fri. Frotfarande sugen på bio?

« Såklart jag är. Filmen börjar 21.30 på Sergel. Ska vi ses kvart i nio på fika vid Kungshallen?

» Perfa, ses där och då.

torsdag 28 augusti, 20.52
« Där om tre min!
« (jag har redan biljetterna)
» ingen stress

(senare, samma kväll efter film och promenad hem)
» Vilken klippa du var som stod ut med att jag kramade sönder din hand, hade handsvett och stundtals försökte gömma mig bakom dig. Cred säger jag bara. Nu sova, sov gott!

« Vet du, jag gör om det anytime. Besides, jag kramde sönder dig en hel del jag med. Min hand doftar fortfarande av din duschtvål. Jag missade tunnelbanan med en minut, men det var det värt. Nu: sova inför lång dag imorrn. Frukostdiskussion, grupprocesser, dokumentförfattande och sen kronan på verket: tvättstuga. Jag borde få medalj. Sov gott!

» Dvärgkonventet har sin årliga prisutdelning snart, troligtvis gör du grand slam där. Sov gott puddingen!

Andra bloggares inlägg om , ,

1 reaktion till “The one with the third date”

Kommentarer inaktiverade.