It’s over

Det var bra så länge det varade, förutom att det inte var speciellt bra. Jag kan inte förneka att jag fortfarande tycker att du är grymt snygg, men let’s face it: kommunikationen oss emellan har aldrig fungerat speciellt bra. Det är som om jag känner till dig, men jag känner dig inte.

Yta funkar till en viss del, men jag vill ha en hel människa. En som får mig att gå omkring och fånle hela dagen efter att vi här ätit scones-frukost och hånglat. En som ligger och ger ifrån sig små hum av välbehag när vi ligger och snoozar och jag smeker hans rygg med mina fingrar. En som hånglar upp mig på dansgolvet på G så att jag glömmer tid och plats. En som får mig att känna mig sårbar och som jag känner mig trygg att berätta det för.

Det är en sån person jag skulle kunna bli upp över öronen, galet, kick-you-in-the-crotch-and-spit-on-your-neck-fantastic förälskad i, och frankly dear: du är inte han.

Jake, det är slut mellan oss.

11 reaktioner till “It’s over”

 1. Gud vad konstigt.
  Såg du mitt SMS? Skrev du INNAN eller EFTER?
  Spoooooooooky.
  Men åh så bra.
  Ut ur tonåren!

 2. En gång för eoners månader sedan skrev jag nåt om att jag inte visste vilken förlust man skulle sörja mer. Nu vet jag att sorg skulle vara synnerligen malplacerad här. Spott i nacken-mentalbilder oavsett, så finns här glädje. Ren och skär.

  Din vuxenhet är visst smittsam. Smittskyddslagen sviker än en gång.

 3. Ja, ibland blir det inte som man tänkt sig med människor.

  När jag försöker att trösta mig själv i alla mina tillkortakommanden tänker jag i stunder av konstruktivitet på att jag inte ska förvänta mig så mycket av andra människor. Samtidigt ska jag inte ställa för höga krav på mig själv, och även om det ofta är en svår uppgift att balansera bitterheten över krashade dejter eller relationer, så tycker jag att förhållningssättet och insikten om att vissa människor bara är viktiga under vissa perioder av livet är bra. Det kan låta cyniskt, men det är faktiskt så. Och vissa är vackra att se på och har en fångande ytlighet, andra är det trevligt att äta scones tillsammans med, men så är det är bra med det. Men det är kanske inte så lite det, ändå?

  Det kommer aldrig finnas någon som har allt. Däremot kan det finnas en relation som ge allt, men ingen är fullständig som ensam. Tror jag.

  Vidare med dig nu! :)

 4. men vafan…
  jag fattar inte!!!
  är det slut nu men sconset också ??? nä :(

  Jag kräver kvalitetstid och ostorgier imorgon på anglais…

  1200 tack.

  PS. har inte jake blivit lite tjock ? tyckte han såg lite mätt ut på bilder i senaste se och hör… ;)DS

 5. @dexo: Jag tryckte på ”publicera” ungefär samtidigt som jag fick ditt SMS. Sjukt spooky!

  @Daniel: Loves ya!

  @Bippoqueer & Wille: Det är alltså Jake Gyllenhaal jag gjorde slut med, inte mr. O

  @Rikenberg: Well, Jake har inte varit så öppen med kommunikationen, så jag tänker att det här är okej (:

Kommentarer inaktiverade.