Ritsch, ratsch

Det är grymt att vara Bodycombat-instruktör. För det mesta är det grymt kul och grymt givande, andra gånger bara grymt.

Ta igår till exempel: efter uppvärmningen är det dags för första combat-låten. Fyra hopp åt sidan, sen två knän i huvudet på den fiktiva motståndaren, sedan tillbaka till början och blocka två (fiktiva) slag. Upprepa.

Tredje gången låter det ”ritsch, ratsch” när jag knäar motståndaren. Mina nyss så grymma militärbyxor har på två sekunder förvandlats till något slags halvmesyr till byxkjol. Men bara på höger byxben, som just rivits sönder från skrevet ner till under knät. Mina kalsonger syns. Deltagarna ser roade ut. Rodnaden i mitt ansikte har inget med ansträngning att göra.

Jag är tacksam över att jag tidigare lärt mig att man inte ska ha kalsonger med gylf när man leder den här typen av pass, eftersom vissa svällkroppar kroppsdelar kan hoppa ut genom gylfen. Den gången höll mina byxor ihop, turligt nog.

Samtidigt vet jag instruktörer som varit med om mycket värre saker. En instruktör blodade ner en deltagare på ryggen. Med mensblod. En annan skulle visa sitt träningspass på storbild, med deltagarna i fokus. Oturligt nog visade hen en sexakt, med sig själv i fokus. Spruckna byxor är inte så farligt när allt kommer omkring.

Andra bloggar om: , ,

11 reaktioner till “Ritsch, ratsch”

  1. Det där är ju roligt. Sånt händer aldrig när jag är och tränar. Mer bortgjorda(?) instruktörer åt folket!

    =)

  2. Det där är ju roligt. Sånt händer aldrig när jag är och tränar. Mer bortgjorda(?) instruktörer åt folket!

    =)

  3. He he, på den tiden när det var inne med knappar längst hela byxsidorna tog jag ett pass med F. Sjöberg. Han råkade fastna med handen på nåt sätt i byxorna, så när han gjorde en snabb rörelse med armarna uppåt blev resultatet att han drog av sig byxorna likt en strippa… Av döma av rodnaden i ansiktet så var det inte planerat.

  4. He he, på den tiden när det var inne med knappar längst hela byxsidorna tog jag ett pass med F. Sjöberg. Han råkade fastna med handen på nåt sätt i byxorna, så när han gjorde en snabb rörelse med armarna uppåt blev resultatet att han drog av sig byxorna likt en strippa… Av döma av rodnaden i ansiktet så var det inte planerat.

  5. Hahaha…Jag har också spräckt mina brallor under ett BC-pass, på samma gym som åsiktstorpenen, misstänker jag…. Hela byxbaken sprack ca 20 cm! Stringtrosor en sån gång är inte helt bra… Då var jag så lycklig över bältet till micken!

  6. Hahaha…Jag har också spräckt mina brallor under ett BC-pass, på samma gym som åsiktstorpenen, misstänker jag…. Hela byxbaken sprack ca 20 cm! Stringtrosor en sån gång är inte helt bra… Då var jag så lycklig över bältet till micken!

Kommentarer inaktiverade.