Qruiser – för Zoolanders och deras vänner

”Jag ska nog investera i en ny dator nu när jag har nytt jobb” sa bästa Wille igår när vi hängde hos mig och pratade skit. Och kanske skulle han skaffa sig en sån där QX-sida också, ”för då får man ju ligga, har jag hört”.

För min inre blick såg jag plötsligt Wille i samma fack som stålmannen utan mantel, kattkvinnan utan piska och Linda Rosing utan media. Jag tog på mig safariguide-hatten, satte Wille framför min laptop och guidade honom genom Qruiser-djungeln. Micke to the rescue!

Under Willes jungfrutur bland QX-medlemmarna upptäckte jag en sak jag inte riktigt noterat förut: fotoalbumen på Qruiser är fulla med Zoolander-poser. Funkar det? Får man ligga mer om man gör en Zoolander på varje bild? Jag vet inte hur många album som såg ut ungefär så här:

Jag i Death Valley:
Jag utanför Death Valley

Jag i San Francisco:
Jag utanför Alcatraz

Jag leder pass:
Jag leder pass

Vi kan ju göra en minienkät av det här: du kan väl säga till om det kittlar till lite extra någonstans när du ser bilderna. Du får gärna säga var och hur mycket. Det är väl viss skillnad på att bli kittlad i skrevtrakten och i kräkreflexen.  Det är tur att killen som har skrivit det djupa citatet ”Kärleken är vårt Livs största Glädje och vårt Livs största sorg” inte hade några Zoolander-bilder, för det skulle vara den mentala motsvarigheten till att få bröstvårtona kittlade med ett guldpläterat rivjärn.

Wille hade lite svårt att komma över att det var så mycket kukbilder på Qruiser, själv är jag härdad och blev mer förvånad av killen som i sitt fotoalbum har 52 (!) bilder på sig själv i kronologisk ordning: från bebis, till barn, tonåring och vuxen. Jag var enormt fascinerad av bilderna där han ser ut som en tonårsvariant av Rick Astley möter synthare med lugg på speed. Jag har bilder på mig själv från högstadiet, men jag äter hellre mask än lägger upp dem på Qruiser. Jag vill absolut inte ligga med nån som tänder på de bilderna.

Andra bloggar om: , , ,

7 reaktioner till “Qruiser – för Zoolanders och deras vänner”

 1. Var skulle det kittla sa du?

  Och alla hemska fotoalbum där det bara är bild efter bild av hunden/katten. Själv har jag inget fotoalbum för jag förstår inte syftet.

 2. Jontas – Jag har en bild på mig + min hund eftersom min blivande man måste komma lika bra överens med hunden som med mig. Så det så. Hela paketet ska presenteras. Inte på ett porrigt sätt, dock.

 3. Kim M: Mja(u), jag vet inte. Hade där varit fler foton av husse tror jag det hade lockat mer. Annars borde du hyra in en katt också på bilderna, som ett förlåtande drag. ;) Anledningen till att jag inte tycker om hundar, beror på att jag alltid hamnar i underläge (jag blir den passive). Ja, hunden ovanpå mig. Inget fel på doggy style, men liksom, ändå, va’, typ ba asså.

 4. Hmm… det kittlar faktiskt lite (låt säga 4 på en 10-gradig skala) i ena lillfingret när jag ser mittenbilden. Det vänstra, om det spelar nån roll.

  Knappast tillräckligt för att få ligga…

 5. Underbart!
  Glöm bara inte bort att det finns två olika Zoolanders…

  Dels ”den frivilliga Zoolandern” som jag väl får erkänna att jag använder själv. Den där ”jag vet jag blir förjävlig på bild så vid sådana här ”crazy gängfestbilder som ALLTID måste tas” så gör jag heller en tillgjord Zoolander så det syns att jag gör det (än alternativt bara blir ful)…

  …och dels ”den ofrivilliga Zoolandern” som paradoxalt nog är när man frivilligt gör en pose som Zoolander för man tror att man blir dödsläcker i den.

  På Qruiser åtföljs denna sistnämnda gärna med lager av läppglans på de putande läpparna!

Kommentarer inaktiverade.