Not too shabby for Michael

Ross: Rach, Rach, I am so sorry. I am so-so sorry.
Rachel: Oh Ross, come on! You just did what you had to do.
Ross: That’s it? You’re not mad? I mean, it must’ve been terrible.
Rachel: Terrible? Hell, I was in Greece! That was a nice hotel! Nice beach, met the nice people. Not to shabby for Rachel.
Ross: So, what? That’s it?
Rachel: Well, yeah! We’re cool. Totally cool.

– Vänner, S05E02, The One With All The Kissing

Hotellt jag bor på är shabby, men det är rent och hela shabby-heten är en del av charmen. ”Utsikten” från rummet säger allt:

Tvättstället där jag lämnade in min tvätt såg också lite shabby ut, men några timmar och tolv dollar senare fick jag tvätten levererad i såna här fina paket:

Dim Sum-stället som jag och Andy gick in på idag såg mer än shabby ut. Jag har lärt mig att man inte ska döma boken efter utseendet när det gäller mathak här, så vi gick in och tog en omgång dim sum för två personer för 10 dollar – inklusive dricka. Stället må ha varit shabby, men maten var suverän.

Ett ställe som inte är shabby, men där både service och innehåll känns oinspirerat är Carnelian Room på 52:a våningen i San Franciscos näst högsta byggnad (555 California Street). Trots det är stället värt ett besök, mycket på grund av utsikten.

Imorgon blir det mer turistande i San Francisco. Det må vara julafton hemma i Sverige, men här i USA är det dagen innan jul. God jul på er allihop!

Andras blogginlägg om , ,

1 reaktion till “Not too shabby for Michael”

Kommentarer inaktiverade.