Jag, en fjortonårig flicka

Jag är en fjortonårig flicka fångad i en vuxens mans kropp. I alla fall när det gäller filmsmak. Jag har just varit på bio och sett ”She’s the man”, och jag älskade den. Jag har skrattat, fnissat, suckat, himlat med ögonen och suttit på stolskanten till en film som egentligen inte har några som helst kvaliteer förutom snygga twinks med bar överkropp och en bra historiaWilliam Shakespeares ”Trettondagsafton” som förlaga. Det var jag, min dejt, några par och massor med fjortisar och jag var den som var mest engagerad i filmen av dem alla. Jag blev skitlack på fjortisbrudarna bakom mig som började snacka framåt slutet.

Hur gör man det här med värdighet? Finns det några stödgrupper? Kön till Ung08-festivalens disco var alldeles för lång för att jag skulle orka vänta där, och de verkade så mogna allihop.

Förresten så var stan riktigt levande ikväll. Kulturhuvudstadsåret sponsrade en scen på Hötorget där Arash showade. Ung08-festivalen bredde ut sig över Sergels Torg och Kungsträdgården och Midnattsloppet gick av stapeln. Det kändes nästan som om Stockholm var en äkta storstad.

Förresten, varför heter det Midnattsloppet om de redan sprungit klart långt innan midnatt? Och hur gick det för Akut Insikt som skulle springa?

Andra bloggar om: , , ,

2 reaktioner till “Jag, en fjortonårig flicka”

  1. Akut Insikt var färdigsprungen klockan 22:50 (andra startgrupp som antogs springa mellan 45-50 minuter) = start 22:05 + 45 minuter. Duschad och på väg mot fyllan vid tolvslaget. inte illa, inte illa.

  2. Akut Insikt var färdigsprungen klockan 22:50 (andra startgrupp som antogs springa mellan 45-50 minuter) = start 22:05 + 45 minuter. Duschad och på väg mot fyllan vid tolvslaget. inte illa, inte illa.

Kommentarer inaktiverade.