61-70

 1. Jag raggade upp/blev uppraggad av en kille på tunnelbanan när jag var 13. Han trodde jag var 16.
 2. … vi träffades, men det hände aldrig något till mitt stora förtret (han blev skärrad när jag sa hur gammal jag var)
 3. Jag har gjort Mensas riktiga IQ-test. Jag fick 118.
 4. Jag tycker astrologi är fånigt …
 5. … liksom andra former av fatalism (ödet, ”det var menat så”)
 6. Jag har varit rankad topp 10 i världen i Counter Strike
 7. Ross är den karaktär i Vänner som jag stör mig mest på, och som jag är mest lik (till sättet alltså)
 8. Jag jobbade på Stockholms första internetcaf�é, Aswellas
 9. Jag har deltagit i två regattor i mitt liv. Jag vann bägge.
 10. Jag fick ett rykte att jag var besatt (�à la Exorcisten) i högstadiet

« Halvvägs | Slutet är nära »

Andra bloggar om: , , ,

9 reaktioner till “61-70”

 1. Akut Insikt: när gjorde du testet? Versionen de använde sig av när jag gjorde det (-99 eller -00 tror jag) mätte upp till 131 eller 132. Det var konstigt, för ålder spelade också in. Hur som helst så är jag besviken över att jag inte kvalade in, för jag hade så gärna sagt ”screw you, intelligens är inte detsamma som att lösa progressiva matriser”

  Och Tobias Linderoth och Wolverine inom spannet av ett par dagar – shit, mitt ego får snart inte plats på mina 24 kvadrat :-)

 2. Akut Insikt: när gjorde du testet? Versionen de använde sig av när jag gjorde det (-99 eller -00 tror jag) mätte upp till 131 eller 132. Det var konstigt, för ålder spelade också in. Hur som helst så är jag besviken över att jag inte kvalade in, för jag hade så gärna sagt ”screw you, intelligens är inte detsamma som att lösa progressiva matriser”

  Och Tobias Linderoth och Wolverine inom spannet av ett par dagar – shit, mitt ego får snart inte plats på mina 24 kvadrat :-)

 3. Det var för ungefär två år sedan, eller typ två och et halvt vid det här laget. Skulle dock aldrig falla mig in att vara med i en dylik klubb. Jag vill gärna behålla min tro på att det bara är inskränkta nördar som är med däri. Såna Rainmantyper som räknar tändstickor hela dagarna typ.

 4. Det var för ungefär två år sedan, eller typ två och et halvt vid det här laget. Skulle dock aldrig falla mig in att vara med i en dylik klubb. Jag vill gärna behålla min tro på att det bara är inskränkta nördar som är med däri. Såna Rainmantyper som räknar tändstickor hela dagarna typ.

Kommentarer inaktiverade.