Alla polacker är latent homosexuella

VARNING! Om du är av polskt eller öländskt påbrå bör du inte läsa detta inlägg. Eller denna blogg. Faktum är att du förmodligen inte ens bör surfa på internet, då du är latent homosexuell och riskerar att bli fullfjädrad homogayfjolla om du läser om, hör om, eller (Gud förbjude!) ser på homosexualitet.

Polen hårt drabbat
Homosex-epidemin fortsätter sprida sig över världen. Det är inte bara öländsk ungdom som är latent homosexuell, nu larmar även den polske premiärministerns ställföreträdare Roland Giertych att hela Polens befolkning beräknas vara drabbad. För att inte den stolta nationen Polen ska gå under i en Sodom-och-Gomorraesk homosex-orgie förbereder man nu en lag som förbjuder propaganda för homosexualitet i skolor.

Kronisk homosexualitet
Latent homosexualitet är i sig ofarligt, det är först när man kommer i kontakt med så kallade ”homosexualitetstriggare” som tillståndet blir livshotande. Experterna är oeniga om vad som får latent homosexualitet att bryta ut i ett akut stadium, men man vet att få av de drabbade kan räddas. De flesta fall av akut homosexualitet övergår så småningom i ett kroniskt tillstånd, varför förebyggande åtgärder är mycket viktiga. Ett förbud mot att propagera för homosexualitet i skolorna är en bra början, men på sikt rekommenderas förbud mot att prata om homosexualitet på offentliga platser såsom busshållplatser, badhus och på krogen. Om man vill upprätthålla en nollvision bör det långsiktiga målet vara att förbjuda ordet homosexualitet, eftersom man inte kan prata om något som inte finns. En anonym källa på Polens ambassad i Sverige exemplifierar ”Har ni någonsin hört någon prata om fnorkisar? Nä, just det!”

Motstånd mot experimentella behandlingsmetoder
Allpolska Ungdomen, ett ungdomsförbund grundat av Giertych, har vid flera tillfällen föreslagit storskaliga försök där homosexualitet behandlas med gaskammare, då man inte säkert kan veta att homosexuella får samma biverkningar, till exempel kronisk död, som judarna fick under Hitler. Polens regering ställer sig tveksam till förslaget, då man misstänker att de nyliberala töntarna EU kan ha vissa invändningar.

Homosexualitetens följder
I det akuta stadiet kan homosexuella personer oprovocerat grovhångla upp attraktiva individer av samma kön mot väggen. Detta kan i sin tur få en latent homosexualitet hos den upphånglade att övergå i akut stadium, med tung petting och, i sällsynta men svåra fall, sexuella akter som följd.

I kroniskt stadium finns än så länge väldigt lite forskning, men enligt Polens regering är symton som patologiskt beteende, knarkberoende, självmord och våld vanliga. En nollvision för homosexualitet skulle således även ha positiva effekter på samhällsekonomin.

Sveriges utrkesminister, Carl Bildt, har ombetts uttala sig i ämnet – kommer Sverige stödja Polen i sin kamp för överlevnad? – men hälsar via sin pressekreterare att ”Är de galna? Jag är fullt upptagen med att blogga om Göran Perssons oförrätter. Sen har vi ju kris både i Kuba och Zimbawe. Men jag har heller aldrig hört talas om fnorkisar.”

Testa dig själv – är du drabbad?
Test 1: kan du följa stegen på följande instruktionsvideo?

Om svaret är ja, är du med stor sannolikhet infekterad. Sittdansar du med till musiken och undrar vilken låt det egentligen är som svänger så skönt lider du av akut gayness, vilket är ett farligt tillstånd på gränsen till homosexualitet.

Test 2 (för män): titta noga på följande mening:

SlUta inGalunda att räcKa fram din Underbart tröstande Kärlek, o jesus!

Test 2 (för kvinnor) titta noga på följande mening:

SLuta Ingalunda att räCKA Fram dIn underbarT Tröstande kärlek, o jungfru mAria!

Om du tänkte på att utföra oralsex på personer av ditt eget kön när du läste din mening ovan är du i farozonen. (Mickey, jag varnade ju dig för att fortsätta läsa)

Homosexualismens symtom – en checklista för personer i din omgivning
– är personen överdrivet homofob?
– har personen på kort tid fått en ny bekantskapkrets bestående av snyyga individer av samma kön?
– för män: har personen fått ett ohälsosamt intresse för mode och kläder (framför allt märkeskalsonger)?
– för män: raker personen området kring penis och pung? (viktigt: slå genast larm om rakning runt anus sker, då detta är ett tecken på grav kronisk homofili)
– för män: har personen börjat dansa med armrörelser över midjehöjd?
– för kvinnor: har personen plötsligt blivit feminist?
– för kvinnor: har personen plötsligt fått ett ohälsosamt intresse för motorer, vapen eller grävskopor?
– för kvinnor: har personen plötsligt visat vilja att leda snarare än bli ledd under pardans?
– blir personen irriterad och aggressiv om du stör honom/henne under Eurovision Song Contest?

Svarar du ja på minst tre av dessa påståenden kan personen vara drabbad. Sök genast hjälp om du misstänker något!

Drabbad? Så får du hjälp:
Idag finns varken vaccin eller botemedel mot kronisk homosexualitet. En organisation i Polen arbetar med att reformera kroniskt homosexuella individer, och även om de ännu inte lyckats göra individerna heterosexuella finns gott hopp: man har lyckats få individerna att sluta ha sex överhuvudtaget. Direktlänk till organisationens hemsida.

Läs mer hos Svenska Dagbladet.

Andra bloggar om: , , ,

15 reaktioner till “Alla polacker är latent homosexuella”

 1. Sarkasm overkill!!! Så underbart.

  Eventuellt upplever Polen att deras karma försämrats sen deras egen påve gick ur tiden och ersattes av en tysk en, varför de måste hålla riktigt hårt på sig för att inte kollektivt återfödas som dyngbaggar, eller vänta, fel religion.

 2. Haha. Tror f-n jag sitter och funderar över vad det är för låt när du skriver så. ;)

  Och ÄR jag drabbad?
  Gammal ölänning som jag är… (jodå, obstinat också. Läste ändå)

  :D

 3. Kalleja: du får fråga henne själv om det. Vill du ha numret? (dock tror jag inte att det kommer att hjälpa din eventuella ambivalens krig din sexuella läggning, men det kan vara värt ett försök)

 4. ännu en dum minukukad svenne som har säkerligen blivit misshandlad av en polack och nu vreder ut sin ilska på internet. gå o dö din homofoba bögjävel om jag ser dig ska jag pulla din röv med en gaffel.

 5. Käre Wladimir, rent tekniskt är jag polack ety mina föräldrar är polacker och jag är född i Polen. ”homofoba bögjävel” var en väldigt kreativ beskrivning. Det är förresten just därför det blir så farligt när Polen inte vill utbilda dig och andra latent homosexuella om just homosexualitet: ni tror att man kan rövpulla folk med vad som helst.

 6. Asså vad e du för skam ?? Jugge ciggenare ?? Äckliga patetiska råtta jag ska få folk att hitta dig !!!

 7. Jisses.
  Jag blir nästan avundsjuk, inte nåt av mina inlägg har framkallat så många sjuka individer på så kort tid.

  Du har trampat på en öm tå hos många latenta bögar och flator i dag.
  För om de inte är rädda för att bli homos, varför denna reaktion?

 8. Snälla sig din adress så ja inte måste leta efter dig på internet för jag vill så snabbt som möjligt komma hem till dig voldta alla kvinnor i din familj och kutta av din pappas kuk o köra in den i din mun och sedan döda er också !!!

Kommentarer inaktiverade.