Federley, Johansson och Andersson vann Kaktus och Grovsalt

Ni röstade fram Yvonne Andersson som vinnare av juni månads Kaktus och Grovsalt. Paketet till Yvonne, innehållandes Kaktus och Grovsalt, samt ett brev som berättar om syftet är nu klart. Kom också ihåg att nominera kandidater till juli månads omröstning.

Brevets innehåll ser ut så här:

Hej Yvonne!

Vi vill börja med ett stort GRATTIS! Du har röstats fram som vinnare av en Kaktus och Grovsalt. Juryns motivering vid nomineringen var:
”För att ha väntat på att ett barn ska bli utsatt för övergrepp för att sedan lägga fram ett förslag som totalt sågas av expertis på området, och därmed visar på såväl okunnighet och ignorans, i syfte att plocka moraliska väljarpoäng.”

Omröstningen är öppen för allmänheten, som alltså beslutade att du är den mest värdiga vinnaren i juni månad.

Din vinst innebär även att du automatiskt är med i den årliga omröstningen, 2008 års Kaktus och Grovsalt, som hålls i januari 2009.

Syftet med Kaktus och Grovsalt (eller Koggy, kort och gott) är att uppmärksamma personer, organisationer och företag som förväntas vara minst genomsnittsbegåvade, men som uppvisat populism, moralism, girighet, ego utan självdistans, och/eller bristande intelligens och dito allmänbildning, att det är dags att reflektera kring sitt eget beteende.

Kaktus och Grovsalt är ett hjälpmedel i denna reflektion. Så här använder du ditt paket på ett optimalt sätt:
1) Ta ut kaktusen och ställ den på golvet, alternativt på en låg pall eller bänk om du föredrar det.
2) Öppna påsen med grovsalt och strö över kaktusen. Försök fördela det så att saltet fastnar i kaktustaggarna.
3) Sätt dig sedan grensle över kaktusen och sjunk ner tills endast krukan syns.
4) Sitt kvar i så lång tid du känner att du behöver för att reflektera kring orsaken till att just du blev framröstad som vinnare. Vi rekommenderar 2-4 timmar.

Om du har några frågor kan du läsa mer om Kaktus och Grovsalt på arkiv.kazarnowicz.se/koggy.

Med vänlig hälsning,

Micke Kazarnowicz
administratör av Kaktus och Grovsalt

Fredrick Federley, och Annie Johansson har haft chansen att visa på någon typ av ånger eller reflektion kring sitt handlande i FRA-frågan, men har misslyckats och har således fått varsin heders-Koggy.

Samtliga Koggys till riksdagsledamöter skickas såklart till Riksdagen så att de diarieförs.

Federley uppvisar dock lite galghumor i sitt inlägg om firandet av USA:s nationaldag:
Federley uppskattar frihet?

Andra bloggares inlägg om , , , , ,

3 reaktioner till “Federley, Johansson och Andersson vann Kaktus och Grovsalt”

  1. Mitt östgötska hatobjekt vann! :D

    ”I would like to thank the academy (aka Micke the fantabulous) for giving us this opportunity to malign the indefensible, Yvonne for being such a crusty cunt, kd for giving religious douches a platform upon which they can stand so we may point and laugh at these village idiots of ours, and all the little people out there who saw her for the intellectual pygmy she truly is. You know who you are.”

  2. Sist jag tittade efter så ledde Yvonne rätt så stort, och jag tänkte att det kanske kunde vara en poäng att, iaf i framtiden, redovisa i breven du skickar ut exakt med vilken enorm marginal hon vann och även vilka hennes motståndare var. Tänkte det kunde svida lite extra då.

    (ursäkta mina byten av tempus)

Kommentarer inaktiverade.