I pwnz ya! (Människohandel på Facebook)

Human pets är en av de bästa sociala slash flirtapplikationerna hittills. Och inte bara på Facebook. I Human Pets kan du köpa och sälja alla i ditt nätverk eller har applikationen installerad. Du kan ge dem i din ägo smeknamn, ge bort dem och köpa attiraljer till dem. Piska, handklovar, koppel och elschockshalsband ligger högt på min önskelista, eftersom vissa delar i min stock behöver tuktas.

Human Pets

Men Human Pets är inte enbart människohandel. Det är koppleri också. Om du vill kan du auktionera ut dig själv, eller rättare sagt en tjänst utförd av dig, som vinnaren av auktionen får ta del av. För varje gång någon köper dig till ett visst pris sätts ditt värde på det priset, och nästa köpare måste öka priset med minst 10 procent för att få dig. Vill du inte ägas av en viss person kan du köpa loss dig själv, eller försöka rymma.

Just nu äger jag i princip alla i mitt nätverk. Bobby, Dexo (och parasitbloggaren), Mickey J Barczyk, Oswald och Popkultursjunkien är bara några av stoltheterna i mitt stall.

Ah, det är alltså så här en försmak av totalt världsherravälde känns? Sweet!

Andra bloggar om: , , ,

17 reaktioner till “I pwnz ya! (Människohandel på Facebook)”

  1. DAMN YOU!
    Nu måste jag ju installera den också. Jag som hade börjat lära mig att ignora alla inbjudningar till applikationer. Doh-on-a-stick!

  2. Okej, jag kräver en privatkurs i den här applikationen innan jag trycker i ”ja”-rutan på min ansiktsboksida.
    Det verkar ju både hur-kul-som-helst och direkt farligt. :)

  3. Kimman, har inte du Facebook? Det är fantastiskt. Jag har växlat in all min Qruiser-tid till Facebook-dito! Mycket roligare, flirtvänligare och bättre. Det enda som är lägre på Facebook är sexragg-faktorn, så jag behåller min Qruiser-sida ett tag till.

  4. Men visst är den kul? Jag håller på och samlar poäng så jag kan köpa tillbaka (och därmde höja värdet) på alla mina älsklingar.

  5. Var inte en sån fegis nu. Du är ju redan ute på marknaden, enda skillnaden är att du kommer kunna köpa andra. Och samla poäng att köpa folk för. Du får 500 poäng per dag av applikationen.

Kommentarer inaktiverade.