En modern formulering för när vi uppnått jämställdhet

En sista grej apropå Aftonbladet-artikeln om Barbiedrogen:

Kommentarerna är oslagbara. Ibland undrar jag om inte hela världen är ett South Park-avsnitt. Tyvärr har Aftonbladet tagit bort alla kommentarer och stängt av kommentarsfunktionen, förmodligen för att diskussionen urartade. Det som var mest tydligt: det var Amina, tjejen i artikeln, som fick ta nästan allt stryk som var riktat specifikt mot en person. Det finns mängder att säga om det i sig, men det viktigaste som slog mig är att många pratar om att Sverige är världens mest jämställda land. Jag har inte så mycket erfarenhet av andra länder, och hoppas att de har rätt. Men vi är långt, extremt långt från målet.

Jag tycker att vi har uppnått ett jämställt land när till och med internettrollen är jämställda i sitt trollande och sitt hån.

När det gäller ”mest förvirrade troll” vet jag inte om det är personen som tycker att det är Alliansens fel att jag tar ”barbiedrogen” …

Det är Alliansens fel att folk tar "barbiedrogen"
Det är Alliansens fel att folk tar "barbiedrogen"

… eller astrologen som tycker att jag manifesterar

den smått genanta sidan i vårt nationalhoroskop, nämligen den halvkriminella störningen mellan ego och materialism, mellan Vädur och Oxe!

Den senare glömde dock att tillägga att jag enligt horoskopet också är en tjuvaktig slyna som får ut mer av onani än av sex.

4 reaktioner till “En modern formulering för när vi uppnått jämställdhet”

  1. Tack Michael! Ja man upphör som sagt aldrig att förvånas.. Vet inte om du oxå upptäckt felet i artikeln.. De har totaltförväxlat Melanin & Melatonin.. Ett riktigt pinsamt generalfel av kära Aftonbladet, ha ha..

  2. Ännu roligare blir det när han astrologen kommenterar att du länkat till hans blogg:

    [Tillägg. Det ena intervjuobjektet, som länkat till detta inlägg, är väl snabb i vändningarna och blandar äpplen med päron på sin blogg då han buntar ihop horoskop enligt siderisk och tropisk zodiak. Tecknen överlappar bara till 20%!]

    Hur kunde du Micke? Förväxla siderisk och tropisk zodiak. Fy fan.

  3. Den sk. drogen gör uppenbarligen att båda personerna på bilden ser ldre ut än folk i det stora hela i den åldersgruppen så något in något ut..

  4. ett gott skratt förlänger livet, och den astrologen förlängde nog mitt med ett par år. Dessutom ska man inte bry sig om folk som trollar för dom lider ändå oftast av mindervärdeskomplex

Kommentarer inaktiverade.