Utlottning: En plats på Super Saturday

Les Mills Super Saturday

Det här inlägget riktar sig till dig som gillar gruppträning i allmänhet, och Les Mills-pass (bl a Bodypump, Bodycombat, Bodyjam, Bodybalance) i synnerhet. På lördag 3 september samlas 2000 personer, mestadels instruktörer men även ”vanliga deltagare”, i Globen och får testa de nya releaserna av alla programmen. Många av koreograferna från Nya Zeeland kommer att vara där och instruera. Jag tror att det kommer att bli mäktigt, lite som ”konsert möter gruppträning”.

Jag åker till Cleveland och har en biljett som jag inte kan utnyttja. Den tänker jag ge bort till dig som gärna vill ha den. Gör så här: lämna en kommentar här eller till mig på Twitter och berätta varför du vill gå på Super Saturday. Imorgon bitti kommer jag att välja den motivering jag gillar mest och överföra min biljett på den personen.

UPPDATERING: Jag kunde inte annat än falla för Lars motivering att få spendera tid med sin fru innan han åker tillbaka till Afghanistan. Han fick således min biljett.

7 reaktioner till “Utlottning: En plats på Super Saturday”

  1. Jag var alldeles för sen med att anmäla mig till den roligaste träningdagen på hela året! Ångrar mig djupt att jag inte var ute i god tid! Super sat ger en träningsglädje som håller i sig ett bra tag framöver. Därför vill jag gå :)!

    Kram Emil H.

  2. Afghanistan – Sverige – Afghanistan…..Är hemma på ett kortare besök i Sverige och hade för avsikt att gå på denna Super Saturday med min fru som är instruktör på Forum i Malmö. NU när allt fallit på plats vill jag så gärna ha en plats för att få göra detta med min frun innan jag åker tillbaka till Afghanistan men alla biljetter är slut och det går inte att ordna på annat sätt. Besvikelsen är enorm men inte så mycket att göra åt.  
    Med en biljett till Super Saturday hade inte bara min sista helg i landet blivit fulländad utan även vår upplevelse, min fru och jag med alla andra och detta hade givit en enorm KICK inför hösten och något att bära med sig när jag har åkt. Upplevelsen går inte liksom att beskriva…men glädjen hade varit enorm att få en biljett!

  3. Jag önskar verkligen att jag kunde få vinna en biljett till Super Saturday! Det skulle vara så fantastiskt roligt att bli inspirerad denna dag fylld av träningsglädje och likasinnade, och jag skulle verkligen uppskatta en riktig behövlig energiboost nu när hösten är på intågande. Skulle vara Superkul att få köra höstens pumpkvartal på det som skulle bli mitt livs första Super Saturday! Trevlig resa Micke!

  4. Helt fantastiskt, UNDERBART! Men som strul det har varit så har min email låst sig…..har du möjlighet att skicka biljetten till min andra mailadress, larsanchore@hotmail.com,  TACK än en gång! Helt fantastiskt, min fru kommer att bli så förvånad och GLAD

  5. Det är ju hur kul som helst! Och ännu roligare att jag hade ett litet finger med i spelet! Jag råkar på en kollega på gymmet (Forum i Malmö), som berättar att SS är helt fullt och de tar inte in en kotte till och att Lars hade försökt få en plats för att tillbringa SS med sin fru! Pling kommer jag på att jag tidigare under dagen såg Jessica Claréns status på fejjan och gick in och läste detta på Mickes blogg! Så jag ringer Lars, yupp han vill fortfarande gå, jag länkar honom sidan och bara känner på mig att biljetten är hans!!! Tadaaa!!! Vilka tillfälligheter! GRATTIS!!!

Kommentarer inaktiverade.