Saker att kolla på en mulen dag

Idag är min första semesterdag, och jag har tänkt att min semester ska kännas ungefär så här:
Hängmatta

Het hantverkare

Ballonger

Jag ska spendera all tre veckorna i Sverige, mestadels i Stockholm. Jag ska läsa ikapp en massa, blogga en hel del och leka hantverkare så att jag får upp lampor i hall och sovrum, hallspegel, hyllor i badrummet och hundra andra småsaker jag ännu inte fixat i min nya lägenhet.

Det gör mig alltså inget om vädret är som det är idag, och för att inte du heller ska vara ledsen över att solen inte skiner har jag en massa klipp jag samlat på mig till just en regnig, eller i alla fall mulen, dag:

Nakenlekar. Briljant sketch av Crazy Pictures om en alternativ anledning till att bli bög:
”Faan vilka schysta tuttar på den bruden. Henne skulle man inte ha något emot att leka lite nakenlekar med, eller hur?”
”Jag har blivit bög”
”Eh?”
”Jag har gått och blivit bög”
”Ja, jag hörde vad du sa men vad fan menar du med det?”
”Jo, jag menar det att jag hellre skulle leka nakenlekar med dig än till exempel med henne där”
”Med mig? Vad fan är du bög eller?”
(Gillar du den ska du också se kortfilmen ”Du ritar fult”. Mycket bra skådespeleri.)

Det här kan vara en av de bästa mash-upsen mellan Star Wars och modern popkultur någonsin. ”Galactic Empire state of mind” med dansande Stormtroopers och en rappande Darth Vader. Plus en riktigt het sjungande Leia-klon.

Glee är inte bara bra på att göra covers på en massa låtar, de kan också göra mash-ups över årtionden. Här är till exempel en fräsch pastisch på en 80-talsvideo med mycket kött. Jag tror att det skulle kunna klassas som NSFW på vissa arbetsplatser.

Jag säger inte att jag är lika bra på att dansa som Sue Sylvesters hunkar i videon ovan, men jag är rätt bra. Här är en video från ett event på Berns, när Åsa Fornander körde Bodyjam för en massa instruktörer och jag var en av bakgrundsdansarna (det här är också koreografin jag kör just nu på World Class Hornsgatan och World Class Nybroplan. Vill du testa, säg till!)

Nu ska jag inleda min handyman-karriär med att skura trallen på balkongen så jag kan olja den imorrn.

3 reaktioner till “Saker att kolla på en mulen dag”

  1. Var det bara slump att alla videona kommer i ostraight-ostraightare-ostraightast-omg, fabulous!-ordning? För deras crescendo gör så man nästan sätter sig på ett tåg till Stockholm ”just to get Sued”.

    ”I think I want to live the spoiled life…” – there are other kinds?

  2. Det roliga är att jag satt och funderade på ordning ett tag och klippte in dem i något slags magkänslan-styr-ordning. Det blev uppenbarligen bra!

Kommentarer inaktiverade.