London(l)ista, plats 9: In-flight-flirt med Victor Lang

Listan över intryck från London fortsätter.

9. In-flight-flirt med Victor LangMin heta in-flight-flirt
Well, det var väl inte exakt Gabby Solis-Marquez dejt jag flirtade med hela vägen från att vi köade för att gå ombord på planet, tills att vi klev av det i London, men han var lika stilig. Han hade sällskap av en kvinnlig kollega. Eller möjligen en fru som var otroligt cool med hans flirtande med killar. Jag hade torsdagskvällen oplanerad och såg fram mot en classy drink med mr Almost Lang, men jag lyckades inte hitta honom efter att vi klivit av. Tuff skit.

Istället blev det middag på Luna Rossa i Notting Hill. Mycket italienskt ställe, komplett med äldre upprörd farbror som springer runt och ömsom skriker på italienska till sin personal – som alla verkar vara italienare, som tur är, för det är ju oproduktivt att skälla på folk på ett språk de inte förstår tänker jag – och ömsom klappar på kunderna och undrar om allt är till belåtenhet. Väldigt goda pizzor.

När jag skulle sova fastnade jag framför en brittisk variant av ”gissa ordet”. När jag ser de svenska programmen vill jag slita av mig benet så jag kan improvisera en skämskudde med det, men den brittiska programledaren var bra. Han småsnack var ganska förtrollande. Det fungerade alltså, men jag kan inte sätta fingret på om det är en kulturell skillnad, språklig dito eller om jag bara stötte på ett lysande undantag som bekräftar regeln.

Andra bloggar om: , ,

4 reaktioner till “London(l)ista, plats 9: In-flight-flirt med Victor Lang”

  1. Jag hoppas innerligt att Coke Zero, Mount Gay, Beach Blanket Babylon och Balans återfinns på listan…
    Anyhow.
    Det har varit en störtskön helg. Kom igen! När som.

  2. Dexo: så klart. Jag ska bara komma dit. Och komma på ett bra namn på drinken vi kom på men aldrig testade.

    Kim: Haha. Jag hoppas det också, men jag vet egentligen inte. Jag pratade ju aldrig med karln. Däremot var flirtandet så uppenbart att Helen Keller hade noterat det på hundra meters avstånd.

Kommentarer inaktiverade.