Jake är en liten naken sexis

Igår fick jag från två av varandra oberoende håll tips om nakenbilderna på Jake Gyllenhaal från filmen ”Love and other drugs” (jag höll, Freudianskt nog, först på att skriva ”Love, sex and other drugs”). Den här gången är de äkta till skillnad från förra.

Jag kan konstatera att Jake har mycket fina ben och en söt liten rumpa. Faktum är att jag börjar undra om det inte är jag som nån gång i sömnen googlat ”liten naken sexis” och därmed hamnat på Pojkfrökens blogg, för det är ungefär det jag tänker när jag ser Jakes söta lilla häck. (Tack Gangster för tipset!)

Jake Gyllenhaal naken

Den andra bilden kommer från samma scen, men är lite hetsigare. Snudd på hysterisk, vilket rimmar illa med Jakes sexighet. Varför finns ingen pausknapp i animerade gif:ar?

Mer naken Jake Gyllenhaal

Nu är bara frågan: ska jag vara orolig över att folk tar mitt OCD:ande över Jake på allvar och byta objekt till James Franco, eller ska jag bara vara nöjd med min positionering som den som får illustrera ”Jake Gyllenhaals stalker” i folks huvuden? Och täcker Trygg-Hansas drulleförsäkring lagningen av det sönderdreglade tangentbordet på min Macbook?

5 reaktioner till “Jake är en liten naken sexis”

Kommentarer inaktiverade.