Jag ville jag vore en straight transvestit

Vi var inne på Agent Provocateur och beundrade deras underkläder. Jag kände för första gången sedan tonåren en riktigt stark önskan att vara straight. Eller (snygg) transvestit. Eller kanske både och.

Jag önskar jag kunde bära upp en Dita. Eller att jag ville ha en flickvän som bar upp en Christy.

Jag kommer aldrig att förlåta Mr Endi för att han inte köpte bröstvårteutsmyckningarna (de heter ”pasties” på engelska, bara det räcker ju) till tjejen han dejtar. Jag menar, vem ska jag köpa dem till? ”Hej, mamma, här har du en present från Turkiet”?

Däremot önskar jag inte att jag vore en hora, för då får man tydligen inte komma till tals enligt Dagens Nyheter. Har Maria Schottenius börjat sköta ruljansen på hela tidningen numera? Anyhow, Freddi skriver som vanligt klarsynt och vasst om det.

Andra bloggar om: , , , ,

9 reaktioner till “Jag ville jag vore en straight transvestit”

  1. Tack för att du stöttar vår rätt att få vara delaktiga debatten om vårt eger yrke. En självklarhet för de flesta människor men inte för oss som arbetar med sex. Alla, även de som aldrig talat med en sexsäljerska tycks nämligen veta mer om oss, vad vi gör och hur våra kunder är än vad vi själva gör. Ett fenomen som i sig är mycket märkligt och som inte praktiseras för någon annan grupp av människor i Sverige.

    Våra röster motarbetas konstant och har gjorts så länge. DN faller in i ledet, de skriver gärna om oss, har gärna oss som ett debattämne, frågar alla ndra vad de tycker om oss, men aldrig oss. De kan inte ens tillåta sig en liten sketen länk till vad en sexarbetare själv har att säga. Undrar vad det är för någor jag hotar?

  2. Det är en självklarhet att stötta de röster som inte får komma till tals. Jag har ogillat DN länge, de är en bunt moraltanter. Jag är bara ledsen att jag sa upp min prenumeration redan 2005, så jag kunde inte ringa dem och be dem flyga och fara den här gången (well, jag kan ju, men det fyller inte lika mycket funktion :-)

  3. Haha. Det kanske jag gör. Det är ju pride och allt. Jag ska nog tillbaka dit en sväng imorrn. Vill du också ha ett par?

  4. Hmmmm, man måste nog vara lite vältränad för att ha pasties, det är ju en fördel om man har något slags muskulatur att trycka fast dem på :-)

  5. Jag tror du redan nu vore en mumsbit i ett set från Agent Provocateur. Så shoppa loss! Det är ju snart Pride och allt…

  6. Mmh, DNs tidiga publicering av Mijailo Mijailovics namn (http://www.journalisten.se/a.aspx?article_id=6509) var droppen som fick mig att säga upp prenumerationen på den otäcka blaskan; jag har önskat många gånger att det gick att säga upp bladet igen under åren.

    Tack Micke för bra täckning av den där skumma institutionens trivialisering av en debatt som jag känner är bland de allra viktigaste vi har i landet just nu.

Kommentarer inaktiverade.