Jag = the gay Anna Anka


Av alla saker jag läst om brun-medlet (och för vissa, ”brun, smal & kåt-medlet”) Melanotan II innan jag testade det fanns det inget som skrämde mig mer än att det kallas för ”barbiedrogen”. Hur mycket ”jag-vill-vara-med-i-Paradise-Hotel-white-trash” känns inte det?

Samtidigt kan man inte bortse från den queera aspekten på att använda något som kallas för barbiedrogen om man är kille.

Aftonbladet intervjuade mig om hur jag ser på att Läkemedelsverket går ut och varnar för ”barbiedrogen Melanotan II”. Med foto. Plötsligt skulle jag ge alla barbieknarkare ett ansikte. Jag fick fortfarande inte ihop ekvationen ”white trash” och ”queer”, förrän en av mina Facebook-vänner helt briljant konstaterade att det är ”trash queer”. Eller ”queer trash”, beroende på hur man ser det.

Så långt känns det okej. ”Trash queer” är en etikett jag kan känna mig hemma i.

Micke Kazarnowicz: queer trash med crazy eyes
Micke Kazarnowicz: queer trash med crazy eyes

Idag publicerades artikeln på Aftonbladet. Inga konstigheter med texten, jag är rätt citerad och jag kan stå för mina citat. Men bilden! Bilden! Jag ger inte bara ”trash queer” ett ansikte, jag har också CRAZY EYES.

Barbieknarkande queer trash med crazy eyes. Helt plötsligt är kommentaren från Pojkfröken på Facebook helt relevant:

Queer trash med crazy eyes = the gay Anna Anka
Queer trash med crazy eyes = the gay Anna Anka

Jag inser dock att jag, tack och lov, ligger i rätt del av crazy-hot-skalan (vänstra delen), eftersom jag ändå får ligga:

Hot-crazy-skalan
Hot-crazy-skalan

(En not om ”barbiedrog”: det är falsk marknadsföring, eftersom ”drog” per definition ska ge något slags rus. Det borde så klart heta ”barbiehormon”.)

4 reaktioner till “Jag = the gay Anna Anka”

  1. Å andra sidan, att kalla det för Barbiedrog/hormon är ju också att antyda att Barbie inte bara är smal och brun – utan också kåt. Mig veterligen har den asexuella plastfigurinen bara kunnat anklagas för jungfrufödslar av andra asexuella plastfiguriner.
    Barbiedrogen Melatonan II – hormonet som gör dig brun, smal och… könsstympad?

    Men en slogan som ovan skulle förmodligen inte få dig att ligga mer än annars :P
    Bon Pride

  2. HAHAHA I'm so sorry men kan inte sluta skratta av Crazy Eyes. Mattel borde göra dockor av dig (som du ser ut på den bilden) och sälja dem som ”Crazy Ken”. Amina får vara ”Crazy Ken's Bitch”.

  3. ROTFLAMO! The Gay Anna Anka, ha ha ha, gud vad taskiga kompisar du har. Men om du söker assistent är jag där på två röda. Jag fixar att göra alla synder åt dig, äta fet mat, kedjeröka, hinka kaffe, lata mig när du är på gym – sån generös person är jag. nemas problemas.

Kommentarer inaktiverade.