Dejtbokning via sms

» Hej P! Jag vet att du är busy bee, men jag tänkte höra två saker: hur ser det ut på, säg fredag? Och det ännu viktigare: vill du vara min valentin? Vik av nästa torsdag kväll, för då är det den 14:e

« Hej M! Klart jag vill, men på fre och på Valentin är jag melodifestivalsträl med ljus/kamerarep. Varje veckoslut nu framöver … Det måste ske på en vanlig veckodag, t ex tis eller ons nästa vecka?

» Tisdag funkar, då har jag inga pass eller nåt. Boka 19 och framåt, jag återkommer med detaljer.

« Haha :-) Jag slutar 19.30, bokat efter det. Men träffar gärna dig bara rakt upp och ner, du behöver inte anstränga dig.

» Vilket låter godare: örtstekt slätvarsfilé med tryffelrisotto, grillad kalvfilé med williamspotatis eller mangolddolmar med selleri och linser och hasselbackspotatis?

« Ojoj, allt låter gott. Men slätvar kanske mest då, vad kokar du ihop?

» Det får du se på tisdag :-) Jag hämtar upp dig på jobbet 19.40. Don’t be late!

Andras blogginlägg om , , ,

7 reaktioner till “Dejtbokning via sms”

 1. och många kvinnors oxå…
  jag håller absolut med om slätvaren. god smak har han! men som trogen bloggläsare trodde jag du skulle ta det försiktigt med realtidsdejtbloggandet?
  lycka till med din valentin, hur som!

 2. Aronson: haha. You flirt. Jag har ju sagt att smicker får dig vart du vill, men just nu har mr P första tjing.

  Hannah: jag blir så impad av att du kommer ihåg det. Jag känner att med mr P har jag gått så långt att han fattar att jag är betagen i honom. Och jag fattar att han gillar mig. Då är det rätt okej ändå.

  Och du, tack :-)

  Elin: Oh. My. God. Att du ens minns min utskällning för ditt spammande är himla roligt. Uppenbarligen gick lektionen hem. Jag är inte ett endaste litet dugg bitter. Inte ens om jag riktigt försöker vara det.

 3. Käre bror!
  Vart köper du så god takeaway?? ;) Trodde det var jag som fick matlagningsgenerna i familjen..

Kommentarer inaktiverade.