#dagensshorts 22 juni

Dagens shorts 22 juni

Idag gör de rutiga kortbyxorna från Björn Borg comeback. Jag blir än en gång påmind om hur synd det är att jag inte köpte den korta varianten av dem, men å andra sidan har jag idag ett annat (nytt) favoritmärke: 7 For All Mankind. När jag var i New York drog jag och Maria förbi Woodbury Common, en outletby och den bästa butiken visade sig vara just 7 For All Mankind. Jag har aldrig kollat in deras grejer förut, men vi bägge blev kära rätt snabbt: snygga detaljer, välgjort, bra material och välsittande.

Dagens shorts 22 juni
Dagens shorts 22 juni

8 reaktioner till “#dagensshorts 22 juni”

  1. Förtydligande: ”Korallfärgat” är en sån där sak som jag upplever ungefär som när nånting har ”kaktussmak”. Det finns hundratals arter av kaktus och vad jag förstått varierar de en hel del i smak.

  2. Rasmus: jag googlade första gången jag hörde om den färgen. Det finns koraller i alla möjliga färger, men ”korallfärgat” är alltså ”hallonröd” ungefär.

  3. Aha. Sist jag hörde nån säga korallfärgat så var det ett annat namn på orange som modeindustrin hade uppfunnit för att folk fick 70-talsvibbar av orange och brunt och inte ville ha kläder i de färgerna. Men det var himla länge sen så korall kan vara nån annan färg nu.

Kommentarer inaktiverade.