#dagensshorts 21 juni

Dagens shorts 21 juni

Idag är det lite mer preppy som gäller. Shorts från American Apparel tillsammans med långärmad skjorta och fluga gör en dressad look. Jag gillar ankelsockorna som matchar flugan.

Dagens shorts 21 juni
Dagens kortbyxor kommer från American Apparel

Skjortan kommer från ett av mina svenska favoritmärken: Dunderdon. De ligger i gränslandet preppy – workwear och även om deras kläder skiljer lite i mått (två medium är inte nödvändigtvis lika stora) så är det få märken som är så välgjorda och billiga. Deras byxor funkar också på folk som har grova lår.

16 reaktioner till “#dagensshorts 21 juni”

  1. ME LIKE! Med den fondväggen och pingvinen som matchar flugan dessutom! Är det på BB-kontoret? Blir lite ledsen att den där fula knappen är där till höger. Kom på mig sjölv med att spara ner bilden för att retushera bort knappen men hejdade mig själv.

  2. Man har en färdig knuten fluga på sig och en oknuten i fickan. När det är dags för Cognac och cigarr går man på herrarnas och tar av sig flugan och hänger den oknutna runt nacken.

  3. Framför allt uppskattar jag att du uttrycker dg som om det är en slump att strumporna matchar flugan! Det är humor det, herr K. Och framför allt: estetik har alltid företräde före funktion, ok?

  4. Fredrik: faktum är att jag tror att det var lavemanget som inte bara hjälpte kroppen att utsöndra det onda, utan också allt vett. Jag har hört att det kan vara en bieffekt av antroposofisk lära.
    Kenneth: ja, det är Björn Borg-kontoret. Vår lounge. Den byter skepnad var tredje månad ungefär. Jag gillar den tapeten också.
    Inga: ja, estetik är viktigt. Idag var det lite åt det hållet när jag gick ut i regnet. Som tur var hade jag paraplyet med mig.

Kommentarer inaktiverade.