#dagensshorts 14 juni

Dagens shorts 14 juni

Egentligen är det väl koftan som gör dagens shorts, men man ska aldrig underskatta vikten av bra kombinationer. Dagens kortbyxor är snarlika dem som inledde shortsoffensiven, men aningens kortare och sydda i ett tunnare tyg som tillåter dem att rullas upp. Tillverkare: Björn Borg.

Dagens shorts 14 juni
Dagens shorts: tunna chinosshorts från Björn Borg

Tanken var att bära de korta shorts jag inhandlat i helgen, men då det ska regna idag fegade jag lite och valde de längre shortsen. Koftan kommer även den från Björn Borg, men den här gick aldrig i produktion utan det är ett prov som såldes ut på utförsäljningen. Synd, för färgen är verkligen jäkligt snygg. Som tur är har bara koftan en liten diskret logga, så jag slipper se ut som en vandrande reklampelare.

12 reaktioner till “#dagensshorts 14 juni”

  1. Men var har du köpt koftan då? Det är den jag skulle vilja ha. Är du någon slags svensk Elaine Benes nu som skriver korta kärnfulla marknadsföringstexter? (Elaine i Seinfeld jobbar hos Petermans som copywriter till Petermans postorderkatalog en stor del av serien.)

  2. Julia: den är knall-korall. Mycket fin färg. Jag tror att du skulle passa mycket bra i den.
    Niclas: 12 par för tillfället, om man inte räknar vinterskorna
    Lars: just den här är gjord av Björn Borg. Det görs en del herrkläder som har mycket färg (färggrannhet är ju ett av våra kännetecken). Dock finns den inte längre /:

  3. Lars: jag har faktiskt dålig koll. Mitt bästa tips är våra konceptbutiker i Hötorgsskrapan (Sergelgången) och i Sturegallerian. Jag ska dit själv för att kolla lite imorrn.

  4. Julia: jag vill här påpeka att jag inte svettats ner den. Jag föredrar mer funktionsmaterial när jag tränar (: Men den är ändock använd.

Kommentarer inaktiverade.