#dagensshorts 13 juni

Dagens shorts 13 juni

Dagens kortbyxor slutar precis ovanför knäna och kommer från H&M (199:-). Tillräckligt färgglada för att det ska räcka med några andra smådetaljer (klocka och strumpor) så kan resten av kläderna vara väldigt neutrala.

Dagens shorts 13 juni
Dagens shorts kommer från H&M

När jag köpte dessa kortbyxor i helgen använde jag för första gången en Foursquare deal. Det märks att H&M:s användning börjar ge genomslag: killen i kassan visste vad det var och hur han skulle kolla detaljerna. Generös deal med 20% på hela köpet vid köp av tre varor (till skillnad från Groupon vars deal nästan ruinerade en caféägare). T-shirten är en ny favorit: Reunion som säljs på MQ. De har kul detaljer som kragen på denna t-shirt som ser ut att vara lite omlott-trasslig.

Kragen på min t-shirt från Reunion
Kragen på min t-shirt från Reunion

3 reaktioner till “#dagensshorts 13 juni”

  1. My good! Jag hoppas det är första och sista gången du har den där outfiten! =) Snyggast hitintills är faktisk Björn Borg byxorna om du frågar mig!

  2. Va? What’s not to like? (:

    Skämt åsido: jag gissar att du är mer för neutrala shorts? (Eftersom de från Björn Borg var det). Det dyker i så fall upp fler i din smak sen.

  3. Kanske. Jag vet inte? Hade T-shirten varit neutral så kanske jag köpt läget? Eller kanske en piké med en tröja knuten över axlarna och seglarskor? =)

Kommentarer inaktiverade.