’Cause I’m driving one of your cars

Idag har jag kört hela vägen från Bergshamra till Saltsjöbaden. Jag har inte kört på något levande, inte krockat och lytt trafikreglerna hela vägen. Jag till och med fixade Essingeledens smala filer utan att börja hyperventilera eller invadera grannfilerna. De enda missödena var när jag försökte hålla höger i Saltsjöbaden och höll så mycket höger att jag ibland la hjulen mot trottoarkanten, och ett riktigt nesligt stopp vid ett rödljus när jag släppte upp kopplingen för fort. Vilket ledde till att jag blev stressad och släppte upp kopplingen ännu fortare när jag startat om bilen, vilket ledde till … ja, ni fattar. Två rödljuscykler. Jag kunde lika gärna klätt av mig naken och gjort det till en äkta mardröm.

Andra bloggar om: ,

3 reaktioner till “’Cause I’m driving one of your cars”

  1. Men varför framhärdar du med att vilja ta körkort?

    Eller, annorlunda formulerat, vill vi verkligen ha dig i trafiken…?

    ;-)

  2. När du är klar med lappen och börjar känna dig varm i kläderna föreslår jag en tur till Göteborg. Där finns (minst) en plats som är alla körskoleelevers mardröm. Sexfiligt, dåligt skyltat, spårvagnsspår som går kors och tvärs, konstigt placerade refuger här och var. Well, hela götet är ganska läskigt för en ovan bilist. Nån sa att alla trafikkaruseller anlades straxt innan högertrafiken infördes och är anpassade för vänstertrafik.

  3. Aronson: klart ni vill! jag kommer bli världsbäst på att köra bil. Det vet du väl, att folk som spelar mycket tevespel är bättre bilförare? :)

    Rasmus: fy fan. Jag minns att spårvagnar har specialregler, men jag minns inte reglerna helt exakt. Tack för varningen, jag ska se till att vara riktigt varm i kläderna innan jag kör i Götet.

Kommentarer inaktiverade.