Ostraighta tips #1 (Brüno bögar till cage fighting)

Sasha Baron Cohen, aka Ali G och Borat, gör en ny film som förhoppningsvis är lika rolig som just Borat. Jag har hört om folk som ramlat av stolen av skratt, men jag har alltid trott att det var mer ett talesätt tills jag såg hiss-scenen i Borat. Jag missade slutet på den för att jag låg på golvet i biosalongen och vred mig av skratt. Den nya filmen har ett lika långt namn som Borat (vars orginaltitel ju är ”Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan”): ”Brüno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt

Precis som i Borat innehåller Brüno en hel del scener där deltagarna inte är medvetna om sitt deltagande. Några av dessa scener kommer förmodligen innehålla ”Arkansas cage fighting goes gay”. The Smoking Gun skriver om det hela, och det roligaste är (de ovetande) deltagarnas egna beskrivningar i kommentarerna på olika forum (via Aqurette)

Fler än jag är glada åt Brüno-filmen (betyder det här att du är tillbaka som bloggare, Polly? Yay isåfall!)

Andras blogginlägg om , , , ,

1 reaktion till “Ostraighta tips #1 (Brüno bögar till cage fighting)”

  1. Ååååå tack för länkarna! Brüno kan knappast bli mindre rolig än Borat. Jag börjar gapskratta bara jag ser honom på bild!
    Kommentarerna på ”cage fightingen” är ju plain lovely.

    … jag är tillbaka som bloggare i blygsam utsträckning. Tar lite sommarlov nu, sen får vi se :)

Kommentarer inaktiverade.