Monstret i fittan

Det här är bisarrt. Det har gjorts en film som handlar om en sjuttonårig flicka utrustad med något slags levande vagina dentata som aktiveras när hon känner sig hotad. Det känns väldigt Larry Clark möter Wes Craven, alternativt ”Ireen von Wachtenfeldt, Gudrun Schyman och regissören till Frostbiten” gör feministisk skräckfilm.

Hur som helst kommer ”Teeth”, som filmen heter, förmodligen inte få någon premiär i Sverige. Inte ens på DVD. Men om den får det vill jag rekommendera distributören att kalla filmen ”Monstret i fittan”, eftersom ”Vagina dentata” låter så kliniskt.

Trailern för filmen

För övrigt har jag sån galen nackspärr att jag undrar om jag kanske haft huvudet i den där Dawns underliv i natt? Det skulle förklara smärtan.

(Cred för tipset går till Johan)

Andra bloggar om: , , , ,

16 reaktioner till “Monstret i fittan”

 1. Nog för att det var ett tag sedan jag såg den trailern, men bara för att du bloggade om det så blev jag tvungen att googla på vagina dentata. Kolla länken.

  Borde du förresten inte – nu när du är fri så som fågeln – ta dig till Sub Rosa om fredagarna? Eller har du valt att sova i stället? :-)

 2. Vet du, jag har beställt ett extra exemplar av en av de bästa böckerna jag läst så jag kan komma på bokbytarfrukosten!

  Förresten var den där anti-våldtäktskondomen lite … bisarr. Men inte lika bisarr som filmens tema.

 3. Jag hoppas du kollade in den hemma sen, den är … speciell. Jag måste köpa den när den kommer ut på DVD.

 4. haha! så det är DET den handlar om? såg nån reklam för dvd-utgåvan idag i en tidning (internationell har jag för mig) och undrade vad det var… now i know.

 5. Haha. Den där måste jag se.
  Ett litet tips dessutom. Andra säsongen av Torchwood har börjat nu i Storbritannien. Mycket mycket MYCKET bra!!!

 6. Du, jag såg den trailern med, och känner att jag VERKLIGEN måste se den rullen asså. Trodde ifrån början att det var ett skämt, men den verkar små-ball endå, maila gärna o säg till om du hittar den, har sökt på amerikanska film-köps sidor, dock utan resultat, all info är uppskattat! =)

Kommentarer inaktiverade.