Dilba tycker till om pedofiler och dödsstraff

Som initivativtagare till nätverket BOBAM och Facebook-gruppen ”Bevara oss från barnamördare” skäms jag över min handlingsförlamning när jag stöter på grupper som ”Vi som önskar livet ur Anders Eklund”. Den handlinskraft och proaktivism som den senare gruppen andas får mig att känna mig lite lytt i mitt engagemang mot barnamördare. Parollen är kort och slagkraftig:

”Han har ingen rätt att andas våran luft
ingen rätt att dela vår jord
må han brinna i helvetet”

I gruppen demonstrerar mänskligheten sin allra finaste sida, samma som vi sett under korstågen, inkvisitionen och andra världskriget. Personer som aldrig träffat Engla tävlar om vem som kan vara mest hatisk i sina formuleringar. Folk som utan något som helst intresse av Darfur uttrycker poetiska saker som ”Bränn den horan sakta med en tändsticka i taget!! Låt han lida och skrika som en stucken ful fet gris han är!!!” eller ”Hoppas han får smaka på biljardbollar i fängelset med lycklig utgång.. Och med lycklig utgång menar jag att han avlider”

Nu har även Dilba engagerat sig i gruppen, och tycker till om straff pedofiler, psykvård och indirekt dödsstraff. Självklart är hon på samma höga nivå som resten av gruppen, och gör en fullständig och genomlysande samhällsanalys kring problematiken:
Jag håller med. Det är bättre att vi demonstrerar för vår sak. Hårdare straff mot pedofiler! Det märliga är inte polisen i det här landet, utan när polisen sen håvar in dom så släpper rätten dom fria, kolla bara hur många gånger han anmälts men sen blivit friad av rätten. Det är ju där problemet är helt klart. I sverige ger ekobrottslighet hårdare straff än övergrepp mot barn, tycker lagen berättar tydligt var prioriteten ligger. Pengar är altså viktigare än barn. Kom igen, vi demonstrerar!!! d

(Nu finns chansen att det inte är den riktiga Dilba som ligger bakom Facebook-profilen ”Dilba Demirbag”, så det här ska ändå tas med en nypa salt.)

Andras blogginlägg om , , , ,

19 reaktioner till “Dilba tycker till om pedofiler och dödsstraff”

 1. som sann mäniskovän oxå pappa till en dotter i englas ålder så tycker jag att eklund och hans gellicka- r har förverkat sin rätt att leva.den lilla engla hade knapt fått börja sitt liv när en vättviling släckte hennes
  unga låga.
  så vad göra med dessa avskum
  jo för att spara pengar åt
  staten genom att ge militären
  möjlighet att stjuta prick på
  dessa mördare och våldtäckare.
  realismen blir så mycket större då. som av slutning så
  spränger man kroppen vid någon
  ingengörskompaniövning mycket bra ide och mycket billig för samhället.
  mvh erik
  ps må engla fått frid ibland de andra änglarna…

 2. Nej till bron!
  Nej till bron!
  Ingen bro!
  Ingen bro!

  Ungefär samma intelligensnivå…

 3. att bli avrättad är ett aldeles för otillräckligt straff för sådana som honom. Han skall varenda morgon se solen gå upp och veta att de personer han mördade hade kunnat se den, det ska inte gå en dag utan att han får lida för det han gjort.

 4. Ja du, jag tror faktiskt krasst att Agaton och hans kompisar skulle ha en smartare analys än ovanstående. Tyvärr.

 5. Hmmm, summariska rättegångar i uppretat tillstånd. Det är ju precis det vi behöver i det här landet…eller inte. Men håller man inte med lynchmoben så är man ju för pedofilerna…eller inte. Som vanligt väldigt bra skrivet Micke.

 6. Bra skrivet, som alltid. Det är illa ställt med mänskligheten när en barnamördare väcker mer medkänsla än hans belackare. Vanligt folk och deras låga intellektuella samt emotionella nivå skrämmer mig långt mer än våldsamma avvikare…

 7. Mobb-mentalitet när den är som bäst.

  Kan man se det som ett sätt att ventilera känslor och bortse från substansen i det de skriver?

  För hur logiskt är det att säga ”Killen är mördare, mord är dåligt så låt staten mörda honom”. Sedan kan man ju måla det som man vill i Metro-krönikor eller facebook grupper.

 8. Jag undrar vad folk som inte tycker som Dilba tycker att man skall göra med pedofiler, mördare? vårda dom..släppa ut dom..och kanske vänta på återfallet?..kom med ngt konkret förslag och inte bara gnälla om hur hatiska folk blir…inse det är ett BARN som blivit MÖRDAT och den skyldige har mördat minst en till?????????
  ser fram emot förslag på åtgärder för dessa vettvillingar.

  mvh

  P

 9. Patrik: Det finns redan riktlinjer för sådana brott, om dom är bra eller dåliga vet jag inte. Men samtidigt så vill jag inte att mobbmentaliteten ska utfärda straff för någon som är så sjuk som killen är. Vi har redan sett i ett antal historiska exempel att DET inte fungerar (se lynchmobbar i amerikanska södern mm).

  Fick jag bestämma så skulle jag säga rättspsykiatrisk vård med lååååångt fängelsestraff. Trots att folk då kommer att säga ”varför ska mina skattepengar gå till det?”, jag betalar gärna mina skattepengar till att se människan få iaf en chans att bli ”friskare”.

 10. Det finns barn som blir utsatta för fruktansvärda saker i barndomen utan att de själva blir onda eller hatiska.

  Det finns barn som har trygga bra uppväxter men som blir mördarmaskiner.

  Ingen kan säga varför den ena blir ond och den andra god. Kanske var det ett litet ord av kärlek som fick den hårdast drabbade att härda ut och vända hat till kärlek. Kanske var det ilskan över att inte få rätt julklappar eller en kram som gjorde den andre till mördare.

  Engla och alla andra offer har ju inte ett smack att göra med vad gärningsmannen har för orsaker. Engla och andra offer råkade bara vara på fel plats vid fel tillfälle när odjuren ville bli av med sin egen ångest på bekostnad av försvarslösa barn och kvinnor.

  I slutändan är det ändå handlingarna som räknas. Skall personligt ansvar för handlingar inte krävas längre?

  Tycker att alla ni som vill betala för barnamördares fängelsevistelse kan göra det.

  Vi som inte vill subventionera barnamördare skall slippa.

  Billigare sätt finns att ge barnamördare ro i sinnet så de slipper sitta och snyfta om hur dåligt de mår.

  Jag tror på själavandring och kort sagt skulle jag utan att blinka skicka vidare barnamördare till nästa anhalt i tillvaron.

  Av barmhärtighet alltså!

 11. Sjuka eller inte….
  Man skall inte kunna skylla på att man är sjuk, berusad etc då man begår ngt så allvarligt som mord. MÄNNISKAN MÅSTE STÅ FÖR SINA HANDLINGAR…

  Pengar till gamla o barn är mer på sin plats.

  Tack Conan du har förstått detta.

  mvh

  P

 12. @Erik Wallin: Intressant samhälle med godtyckliga dödsstraff. Jag är glad att jag inte bor i din värld.

  @Brorsan: haha. Stoppa omoralen i musiken!

  @Alex: Om han blir frisk och fortsätter vara medveten om vad han gjort så tror jag att chansen är stor att han har ångest för just det resten av livet.

  @jkl: När jag blir misantrop på grund av lynchmobbar och människor som lämnat sans bakom sig så är det just såna som Agaton som får mig att ändå hoppas. För om en sån liten kille kan vara så smart, så finns det hopp.

  @amo: tack! Lynchmobbar är sjukt obehagliga. Jag vill inte ens veta vad de här människorna hade gjort på medeltiden.

  @A: Grupper av människor sägs vara smartare än summan av individernas intelligens, men jag tror att när hämndkänslor kommer in i bilden så blir det snarare tvärt om, att gruppen är dummare än summan av individernas dumhet.

  @Jon Gustav: Jag skulle vilja se några av dem som erbjudit sig att ”ta hand” om Anders Eklund ställas framför honom. Jag tror inte att de skulle våga lyfta handen, om de inte hade en lynchmobb som hetsade dem.

  @Patrik: Jon Gustav har svarat alldeles utmärkt på din fråga.

  @Conan: wow, lynchmobb och new age i ett. Det var nytt. Vet du förresten vad verkställande av dödsstraff och hela apparaten runtomkring kostar? Jag föreslår att du kollar upp det.

  @Nicklas: You and me both. Conan är definitivt med i Erik Wallins gäng också.

 13. Nicklas. Självklart är inte du rädd för Anders Eklund. Du är inte en tioårig flicka. Och du bryr dig ju bara om palestinska barn – inte israeliska och inte heller svenska, tydligen. Jag tror faktiskt att du skiter i palestinierna också. Förmodligen bryr du dig bara om dig själv, förälskad i bilden av dig själv som en politiskt rätt och fin människa. Har du sex med andra eller är din egen spegelbild det enda som kan kåta upp dig?

 14. @Tobias: Nicklas är inte en tioårig flicka, uppenbarligen. Däremot debatterar du som en; Du når bara upp till pungen på motståndren och slår som fan under bältet. Vad har palestinska och israeliska barn med den här debatten att göra?

 15. Micke. Nicklas är ökänd för sitt Israel-hat. Och här manifesterar han sitt förakt för barn, då han gör en poäng av att HAN inte är rädd för Anders Eklund. Vem har sagt att det är HAN som har skäl att vara rädd? Det är barn vi vill skydda, vi som förespråkar öde ö livet ut som straff för detta slags mord. Dessutom finns det mer sanning om människan i hennes instinkter och sexualitet än i hennes abstrakta idéer om saker. Det är därför som jag provocerar: Var står Nicklas, var har han magkänslan, modet, patosen? I ett ljummen tolerans för Anders Eklund? Det är ju bara blaha, blaha och förtjänar att provoceras å det grövsta.

 16. Jaha Struck, det var ju kul att jag var känd för något då=)

  Snacka om att slå under bältet, ska du inte ta till nazistkortet snart med?

  Personer som Eklund har ingen möjlighet att göra samhället sämre. Det har folk som går med i den här tokgruppen på facebook. Varje människa som kallar sig demokrat borde skämmas över att röra sånt med tång ens.

  Alla människor har ett liv som borde – men tydligen inte har något värde för vissa – vara okränkbart.

  Ställer man inte upp på det borde man nog ta en kik i spegeln och kolla vad man ser däri.

  Vad tror du dödsstraff skulle göra med Sverige som nation?

 17. Polisen skall ha ändrade rutiner.
  Ledamöterna (privatpersoner som är politiskt tillsatta) i tingsrätten skall förnyas och föryngras.
  Juristerna i hovrätten skall föryngras, gubbväldet, (det är män som står för nästan alla våldsbrott) måste brytas.
  Det finns bra lagar men man använder inte dem fullt ut.
  Psykvården måste få mer pengar.
  Vi bör inse att våldsmän inte ser ut som Walt Disneys figurer – därför att de är inte bara våldsmän, de är samhällsmedborgare som har en psykisk sjukdom som blommar ut emellanåt. Vi skall inte trösta dem, förstå dem osv, det skall finnas professionella resurser till det. Vi skall istället titta över och vårda våra värderingar – hålla dem högt och alltid hänvisa till dem. För att Sverige skall kunna äga en väl utbyggd psykvård är solidaritet en grundläggande värdering – hur står det till med solidariteten? Inte till våldsmännen – de skall ha vården vi kan och gärna vill betala för så att vi slipper dem!

 18. /// Niklas: Jag är betydligt räddare för personer med Erik Wallins åsikter än jag är för folk som Anders Eklund. ///

  Jag kan varken säga att Erik Wallin skrämmer mig eller inte. Av hans sätt att skriva så är det uppenbart att han har en mycket kreativ fantasi som han trots sina stavproblem vill dela med oss.

  Vad fan militären har med detta att göra fattar jag i och för sig inte men det är kanske hans fetischism som avspeglar sig i nån slags ordlek.

  Men att du i din politiska korrekthet tvingar dig att jämföra två vildhjärnor på ett och samma bräde får mig att fundera lite över hur du tänker. Som vissa andra svarat dig så är det absolut inte du som behöver vara rädd för Anders Eklund. Han har ju liksom inte vuxna män på sin mördarmeny.

  Men att du har sån tillit till en barnamördare leder väl till att du på detta har löst dina barnvaktsproblem när behöver hjälp av någon att ta ansvaret för dina egna barn. Jag tror ärligt talat att barnamördaren gör det utan ekonomisk ersättning.

  Skulle dock vilja se dig i ögonen efter att du lämnat dem i Anders Eklund omvårdnad i sann politiskt korrekt demokratiskt anda.

  Endast i Sverige kan sådana kommentarer överleva sin skapare.

Kommentarer inaktiverade.