Se. Hör. Läs. Rodna.

Se: Jonas på Blind Höna har hittat en öppettids-skylt som kommenterar det alltid tillgängliga samhället som Internet öppnat dörren för.

Hör: Fredrik på grymt läsvärda Bisonblog tipsar om en 18 minuter lång föreläsning från TED, om en hjärnforskare som pratar om sin stroke. Jag ska lägga in den i min iPhone och se den på tunnelbanan, men jag vågar säga att det är bra utifrån beskrivningen. Överlag är TED helt fantastiskt, och att materialet finns tillgängligt för alla med internetuppkoppling ger mig visst hopp för mänskligheten. (Det, och små och jättesmarta individer som Agaton)

Läs: Bonniers syn(onymordbok) på könet hos en prostituerad hos Emma på Hujeda mig. Det är just en sån grej som är ett symtom på det Pär Ström inte fattar. Och aldrig kommer att fatta.

Rodna: Det här är mest jag som gjorde – rodnade alltså – men om du har fallenhet för skämskudde så kommer du förmodligen att känna lite hetta i kinderna. Jag läste Pärs inlägg om Facebook-dumpning, missade ironin och kommenterade på ett sätt så att det låter som att jag garvar åt att hans förhållande är slut. Bortsett från min fadäs, och den ledsamma i att bli dumpad, så tycker jag att just Facebook-dumpning är en all time low på dumpningsfronten. Du ringer inte. Du mailar inte. Du skickar inte ens ett nesligt sms. Istället bara tar du bort ”in a relationship with” på Facebook, så personen får reda på det när hen loggar in. Ah, internet för verkligen nya möjligheter med sig.

Andras blogginlägg om , , , ,

3 reaktioner till “Se. Hör. Läs. Rodna.”

  1. Inte ska du rodna! Missförståndet berodde på min otydlighet.. :-)

    (En smiley!! Mitt första leende på två veckor.. Om än virituellt..).

  2. Pär: Phew. Skönt. Jag fattar att det känns hårt för dig. I såna här fall är ord till lite nytta.

    Helena: haha. Jag ska testa! Jag tänkte tanka hem en hel del så att jag kan kolla när jag sitter och åker tunnelbana.

Kommentarer inaktiverade.